17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
Malzemeler:
·[FONT="] [/FONT]4 adet yapraklı kereviz
·[FONT="] [/FONT]1 adet orta boy soğan
·[FONT="] [/FONT]1 adet orta boy patates
·[FONT="] [/FONT]1 adet orta boy havuç
·[FONT="] [/FONT]2 adet mandalina
·[FONT="] [/FONT]Yarım limonun suyu
·[FONT="] [/FONT]2 yemek kaşığı zeytinyağ
·[FONT="] [/FONT]2 tatlı kaşığı
·[FONT="] [/FONT]Yarım çay bardağı su
Yapılışı:
·[FONT="] [/FONT]Kerevizlerin yapraklarını ayırın, iyice yıkayın. Kerevizleri, patatesi, soğanı, havucu soyun ve yıkayın. Kerevizler kararmaması için limonlu suda bekletebilirsiniz.
·[FONT="] [/FONT]Tüm sebzeleri büyük halkalar şeklinde doğrayın.
·[FONT="] [/FONT]İlk olarak patatesi düdüklü tencerede alta koyun. Diğer sebzeleri ve meyveyi de (kereviz, soğan, havuç, kereviz yaprakları, mandalina) üste gelecek şekilde düdüklü tencereye dizin. Ancak hepsini bir sırada koymanızı önermiyorum. Yani patates üstüne bir miktar kereviz (hepsini değil) koyun ve sonra diğer sebzelerinde bir kısmı koyarak devam edin. Bu işlemi sebzeler bitinceye kadar devam ettirin. Son olarak 2 yemek kaşığı zeytinyağını, 2 tatlı kaşığı tuzu ve limon suyunu sebzelerin üzerinden gezdirin. Yarım çay bardağı su ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın.
·[FONT="] [/FONT]Kısık ateşte 15 dakika pişirin.
·[FONT="] [/FONT]Sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.
·[FONT="] [/FONT]4 adet yapraklı kereviz
·[FONT="] [/FONT]1 adet orta boy soğan
·[FONT="] [/FONT]1 adet orta boy patates
·[FONT="] [/FONT]1 adet orta boy havuç
·[FONT="] [/FONT]2 adet mandalina
·[FONT="] [/FONT]Yarım limonun suyu
·[FONT="] [/FONT]2 yemek kaşığı zeytinyağ
·[FONT="] [/FONT]2 tatlı kaşığı
·[FONT="] [/FONT]Yarım çay bardağı su
Yapılışı:
·[FONT="] [/FONT]Kerevizlerin yapraklarını ayırın, iyice yıkayın. Kerevizleri, patatesi, soğanı, havucu soyun ve yıkayın. Kerevizler kararmaması için limonlu suda bekletebilirsiniz.
·[FONT="] [/FONT]Tüm sebzeleri büyük halkalar şeklinde doğrayın.
·[FONT="] [/FONT]İlk olarak patatesi düdüklü tencerede alta koyun. Diğer sebzeleri ve meyveyi de (kereviz, soğan, havuç, kereviz yaprakları, mandalina) üste gelecek şekilde düdüklü tencereye dizin. Ancak hepsini bir sırada koymanızı önermiyorum. Yani patates üstüne bir miktar kereviz (hepsini değil) koyun ve sonra diğer sebzelerinde bir kısmı koyarak devam edin. Bu işlemi sebzeler bitinceye kadar devam ettirin. Son olarak 2 yemek kaşığı zeytinyağını, 2 tatlı kaşığı tuzu ve limon suyunu sebzelerin üzerinden gezdirin. Yarım çay bardağı su ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın.
·[FONT="] [/FONT]Kısık ateşte 15 dakika pişirin.
·[FONT="] [/FONT]Sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.