"Mancini, Mourinho'dan daha iyi"

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldızı Mario Balotelli, menajeri Roberto Mancini ile Inter'de çalıştığı Jose Mourinho'yu karşılaştırdı. İtalyan futbolcu, Mancini'nin Mourinho'dan
daha
iyi bir teknik adam olduğunu öne sürdü."Yaramaz Çocuk" imajından Manchester City'de de kurtulamayan Mario Balotelli, kariyerine yön veren iki teknik adam Roberto Mancini ve Jose Mourinho'yu karşılaştırdı.

Hangi teknik adam daha iyi? Sorusuna yanıt veren Balotelli, "Mourinho dünyanın en iyi çalıştırıcılarından biri. Ancak kişisel olarak Mancini'yi tercih ederim. Bir teknik adam oyuncularından yüzde 100 verim almak zorundadır ve Mancini bu işte dünyanın en iyisi" diye konuştu.

Balotelli, İngiltere'de yaşadığı zorlukları da İtalyan basınıyla paylaştı. Henüz 21 yaşında olmasına karşın 2 yıldır evinden uzakta yaşadığını hatırlatan genç oyuncu, "Kültürel değişime alışmam süre aldı. Ancak artık kendimi daha rahat hissediyorum. Yine de burada gerçek bir arkadaşım hala yok. Kendimi bir türlü beğendiremiyorum. Fiat Uno alsam, bana Ferrari'nin daha çok yakışacağı haberlerini okuyorum. Ferrari alsam, kendimi çok büyük gördüğüm ve Uno'yla yetinmem gerektiği yazılıyor. Güldüğümde, ciddiyetten uzak olduğum; gülmediğimde, dünyanın en iyi işine sahip olmanın değerini bilmeyen şımarık biri olduğum söyleniyor" dedi.

Balotelli, İngiliz basınının hemen her şeyi abarttığını; ancak en azından İtalyan basını gibi yalan haberlere yer vermediği iddiasında da bulundu.

Geri