17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
[FONT="]MALZEMELER[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1/2 paket makarna (istediğiniz çeşit makarna olabilir)[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 su bardağı yoğurt[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1.5 yemek kaşığı mayonez[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]8 adet küçük salatalık turşusu[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 orta boy havuç[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Küçük boy kırmızı lahana[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 demet dere otu (veya maydanoz)[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 tatlı kaşığı zeytinyağı[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Tuz[/FONT]
[FONT="]
HAZIRLANIŞI[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Makarnayı haşlamak için tencereye fazla su koymayınız 4 su bardağı su yeterli olacaktır. Kaynayan suya makarnayı, tuzu ve zeytinyağını koyun. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Makarnanın suyunu çektirdikten sonra soğuk suyun altında fazla tutmadan sadece bir kere geçirin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Salatalık turşularını küçük küçük doğrayın. Dereotunu ve kırmızı lahanayı ince ince doğrayın. Havuçları rendeleyin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Yoğurt, tuz ve mayonezi derin ve geniş bir kapta iyice karıştırın. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Bütün malzemeleri bir kaba boşaltın ve karıştırın.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="](Malzemelerde istediğiniz sebzeleri kullanabilirsiniz. )[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1/2 paket makarna (istediğiniz çeşit makarna olabilir)[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 su bardağı yoğurt[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1.5 yemek kaşığı mayonez[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]8 adet küçük salatalık turşusu[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 orta boy havuç[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Küçük boy kırmızı lahana[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 demet dere otu (veya maydanoz)[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 tatlı kaşığı zeytinyağı[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Tuz[/FONT]
[FONT="]
HAZIRLANIŞI[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Makarnayı haşlamak için tencereye fazla su koymayınız 4 su bardağı su yeterli olacaktır. Kaynayan suya makarnayı, tuzu ve zeytinyağını koyun. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Makarnanın suyunu çektirdikten sonra soğuk suyun altında fazla tutmadan sadece bir kere geçirin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Salatalık turşularını küçük küçük doğrayın. Dereotunu ve kırmızı lahanayı ince ince doğrayın. Havuçları rendeleyin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Yoğurt, tuz ve mayonezi derin ve geniş bir kapta iyice karıştırın. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Bütün malzemeleri bir kaba boşaltın ve karıştırın.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="](Malzemelerde istediğiniz sebzeleri kullanabilirsiniz. )[/FONT]