9
EXE RANK
Z1rT
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.net
- Ne zaman internetten şarkı indirecek olsam, liste hazırlayıp kaset doldurtmaya gidişlerimiz geliyor aklıma, çok içerliyorum.♥
- Hilal Cebeci gibi yüzbin takipçi edinmek isteyen Bülent Ersoy Paylaştıgı fotoğrafların ardından yüzbin kişiyi komaya soktu.
Gol attıklarında bir ihtimal ; belki de formayı çıkarmalarını ümid ederek kadınlar dünya kupası izleyen arkadaşlara sahibim.♥
Zevkler ve renkler tartışılmaz doğrudur, ama Sinan Akçıl'ın sesini seviyorum diyen kişinin zevkine s*çayım.
sen git o kadar spermin arasında birinci gel şu yaşadığın hayata bak amk
-Baba kardeşim nasıl oldu?
+Leylek getirdi oğlum.
-Yuh baba yaa, leyleğide mi si.......?
Seks için en ideal saat 6ymış. doğru aslında beni o saate biri uyandırsa a. koyarım
Eskiden insanlar eğlenmek için çıkıp fotoğraflarını facebook'a koyarlardı, şimdi facebook'a fotoğraf koymak için çıkıp eğleniyor
- Hilal Cebeci gibi yüzbin takipçi edinmek isteyen Bülent Ersoy Paylaştıgı fotoğrafların ardından yüzbin kişiyi komaya soktu.
Gol attıklarında bir ihtimal ; belki de formayı çıkarmalarını ümid ederek kadınlar dünya kupası izleyen arkadaşlara sahibim.♥
Zevkler ve renkler tartışılmaz doğrudur, ama Sinan Akçıl'ın sesini seviyorum diyen kişinin zevkine s*çayım.
sen git o kadar spermin arasında birinci gel şu yaşadığın hayata bak amk
+Ses nasıldı Hakan?
-Oha Sertab bu ne sesi?
+Dağda bayırda cırcır olmuşum, çaktırma Hakan.
-Oha Sertab bu ne sesi?
+Dağda bayırda cırcır olmuşum, çaktırma Hakan.
-Baba kardeşim nasıl oldu?
+Leylek getirdi oğlum.
-Yuh baba yaa, leyleğide mi si.......?

Seks için en ideal saat 6ymış. doğru aslında beni o saate biri uyandırsa a. koyarım

Eskiden insanlar eğlenmek için çıkıp fotoğraflarını facebook'a koyarlardı, şimdi facebook'a fotoğraf koymak için çıkıp eğleniyor