M satan Sitelere M Nereden Geliyor? |EnÇokSorulanSorulardan| Cevabı Burda ;) |

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan OksiJen.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3
EXE RANK

OksiJen.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
OksiJen.
Beyler En Çok Sorulan Sorulardandır ;

M Satan Siteler Bu M'leri Nasıl Alıyor, Kaynakları Nedir?
Sorusu

(M Satan Bir Siteden Aldığım Bilgiler..)
Evet Bu Sorunun Cevabı ;

- Oyunda Herkes Görmüştür 10lu, 20li Botları.
- Bu Botlar Gece Gündüz Kasılıyor.
- Sonra Hepsindeki yang Bir Hesapta Toplanıyor ve Satılıyor.
- Benim Sorduğum Şirkette 55 Bilgisayarda her Birinde 3-4-5 Tane Bot Gece, Gündüz
Açık Kasılıyormuş.
- Doğal Olarak Bu Botlar Level Atlıyor.
- Ve 99'luk charları bile var bu site sahiplerinin.
- O 99'luk Charlarıda Satsalar Daha Çok Para Kazanırlar,
Ama Neden Satmıyorlar Bende Anlamadım :)

İşinize Yaradıysa, Beğendiyseniz
Yorumunuzu ve +Rep'i Esirgemeyiniz :)

bızım burda :) Master net var ordan alıyom ben arada

m satanlar paralarını en çok ıstırıdyeden kazanırlar ayrıca istiridye satanlar yabancı kişilerdir türklerde onlardan m alıyo 2 3 katı karı ile satışa sunuyo

Ben çinden geldiğini biliyorum cok büyük miktarlarda. O yere düşenlerden cıkmasının imkeanı yok 50T gibi bir para yere düşen paralardan cıkmaz :) sanırım..

1 levelden 99 levele kadar kasılan bir botta olamaz mı sence :)

Arkadaşım biraz saçmalamışsın botlar nerde 99 olcak çöldemi?

Mt2 Den Anlamıyorum Ama kNight da Programı VAr ADam basıor 30 tane goLd bAr diye 30 tane goLd baR geLior Bankasına :) biLdigim kadaRıyLa Mt2 Dede Öyledir.

iyi forumlar

Arkadaşım biraz saçmalamışsın botlar nerde 99 olcak çöldemi?

Arkadaşım gece gündüz diyorum bu botlar hep kasılıyor. Düşün 8765 saat hiç ara vermeden kasılan bir char sence olamaz mı? Sadece 1 yıl yani 2-3 yılda kasılıyordur belki. Şirkette sorduğum kişide var dedi zaten adamın işi gücü yok mu bana yalan söylesin?

saçmalamayın 70 lvl yükselince ep ile charı dizicen ve exp artışı alıcan 99 lvl olması mumkun değil ban yerler ama botlara ban yok metin 2 trde ajan gmler var bot şikayetlerini iletmiyor

1.si o yanglardan 50 t cıkmaz 2.si parayı istirdye dtp bk lar dolunay kdp vb satışlarda kazanırlar 3.sü 99 lwl olması imkansız şu oyunu yıllardır oynarım 56-57 lwlden yüksek bot yok :wink: ve 99 olması için kata cıkması lazım bde ep alcak ona sonra kata cıkcak adamlar adım başı ss alır + botlarda item 0 dır +0 1 2 3 o arası item takarlar.

sağolasın :]

Arkadaşım gece gündüz diyorum bu botlar hep kasılıyor. Düşün 8765 saat hiç ara vermeden kasılan bir char sence olamaz mı? Sadece 1 yıl yani 2-3 yılda kasılıyordur belki. Şirkette sorduğum kişide var dedi zaten adamın işi gücü yok mu bana yalan söylesin?
sen hiç metin2 oynamadın galiba git bakıyım çöle 10 gün kasıl 60 olacan mı?

Teşekkürler

Önemli değil :)

Geri