Lütfen Bir Bakın Harita Terimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mucher96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

mucher96

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mucher96
ArkadaşLar Uzun Yıllardır Cs Oynuyorum Ama Bilmediğim Bir Konu Var Yardımcı Olursanız Sevinirim.A2 B Uzun Gibi Birçok Terim Konuşuyorlar Oyunda Ve Ben Bunları Bilmiorm Bilen Arkadaşlar Varsa Lütfen Bir Yardım Etsin Resimli Yardım Edebilirlerse İyi Olur Teşekkürler

oynadıkca öğrenirsin!

kardsm ilk baslarda bizde ezikdik ama sımdı cs bıraktk :)

Kardeşim Böyle Konuşacağınıza Bi Yardım Etseniz ?

Muche kardeşim uzun yıllar cs oynayıp o terimleri bilmemek şaşırtıcı.. Ama diyorsan ki "Online oynamadım botlar terim kullanmaz bu yüzden bilmiyorum" haklısın öğrenirsin.. Detay istiyosan mesaj atabilirsin terimleri uzun uzun anlatırım sana.

Y0q Kardeş Uzun Yıllardır Online Oynuyorm Ama Ne BiLim Hiç BiLmiorm :)

Rhyme Kardeşime Çok Teşekkür Ederim Uğraşmış Upload Falan Yapmış Öğrendim Kardeşim Sayende Çok saoL.

Rùca ederim kardeşim ne demek

Kardeşim d2 mapini ele alalım
a bölgesi ikiye ayrılıyor au la a2,au demek uzun demek adı üstünde uzun olan bölge çukurdan a göreve kadar olan bölgedir.
a2 ise a görevden t baseye giden yukarıda kalan 2.bölgedir(Tavsiyem tken a2 basman,tabi orta kapıya dikkat)
sonraki bölgemizinn adı "b" dir.B bölgesi t baseye göre bakıldığında soldaki tünelden geçmen gerekir.(oyuna yeni başladıysan b gitmeni tavsiye etmem)

İnfernoda ise küçük ve büyük görev bölgeleri vardır.Küçük görev kutuların çok olduğu c4ün kurulduğu alandır.Büyük ise c4ün kurulduğu tye göre ev çıkışı,ctye göre ise ev girişi olan bölümdür.

Nukede ise meydan ve rampayı bilsen yeter.Adı üstünde meydan oyuna başladığında bir yere sapmadan yool seni nereye ***ürüyorsa ilerle meydandasın.Rampa ise haritadaki evin içindeki alandır.Zaten içine girip biraz gezince bulursun :)

Aztecde ise su,asma a görev,b görev ve kapı yerleri vardır.(Genelde bu mapte pusuyorlar nedenini ben de anlamı değilim :)) asma denilen yer asma köprüden yapılan alandır.Su ise aşağısı.A görev bi kaç tane kutunun olduğu alandır.B görev ise meydandaki geniş alanın ordadır.Umarım yardımcı olmuşumdur kardeşim.Anlatımda bir hata yapmamışımdır inşallah...

Geri