Lorent`those > & watch please | :) qeLinde trox ve diğerlerinin eziqLiklerini qörn

0
EXE RANK

~ k A ` i*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ k A ` i*
beyLer ilk devre onLar t ken 5-1 öndeLerdi tuncayın net gitti bunlar babalık tasladı devam edin die sandılar yenecekler 6-6 bitti 2 devre

2.devre fake cagırdılar walenzy mi nedir 5-1 yeniyorken :D real cıktı troqx esquasex reaL çıktıLar banLadk

dünde tranzelle clanın yani benm clanla yaptk 7-5 7-5 bitti :D yenik diolar maçı 2. yarı belirlenir diolar :)

aln ss en kıcık aldıqım troqx un reziLLiğini görn

by ttooppiicc.

http://www.resimkoy.net/resim.php?r...resimkoy.net/images/udwp3ppzrz.bmp[/IMG][/URL]

faLan fiLan hepsi : ) HLTV Gelince birşey oldu onlara : ) '

dua edin bnm net qitti ben varken 5-1 ' di ben çktıktan sonra 6-6 oLmş ;)

rex.R'jo.~ 'POARMAN~

~wp hLL' kAcmısLAr kaFaLarınA xD

rex.R'jo.~ 'POARMAN~

~wp hLL' kAcmısLAr kaFaLarınA xD
:D çakarız biz o tag kısaltma tagımız uzun tagımız watch please |
dua edin bnm net qitti ben varken 5-1 ' di ben çktıktan sonra 6-6 oLmş ;)
sizin adamlar babalk tasladı o bizim sorn deil hem 2. devrede fake adam qeldi saqlamda kasıodu 6-1 ken real cıktılar ? dün tranzelle yani benm clanla 7-5 7-5 bitti sende vardın maçta adam dior yendk berabere biten maça yendk dior eziqlik deilmi bu real cıkma felan
faLan fiLan hepsi : ) HLTV Gelince birşey oldu onlara : ) '
bencede :D zaten biz t çok saqLam kasıoz :)

bizle atıcaktınz ama başka yerden maç almşlar kusra bakmyn beyler :D

tebrikler sizLéree.

nerden bileyim trox un real olduğunu bu bişeyi açıklamaz bence

bizle atıcaktınz ama başka yerden maç almşlar kusra bakmyn beyler :D
doru sölüor bunlarla atıcaktık bunlar başka maça gitti sorn troqs varmı die
tebrikler sizLéree.
eyw kardeş
nerden bileyim trox un real olduğunu bu bişeyi açıklamaz bence
kardeş inan inanma aLLah yukarda esquasex ve troqx mudur nedir taq çıktı.! eğer yaLan söLüosam sabah sağ cıkmiyaym evden

BEYLER BİZ BUNLARI 2-0 MI 3-0 MI NE YENIYODUK İLK BAŞTA SONRA BUNLARDAN BİRİ ÇIKTI GERİ GİRDİ RES ATTILAR SONRA BZMKILERDEN BIRININ NETI GITTI BİDA RES AT DEDİK YK FLN DEDİLER BAŞTA 3-0 yenerken res atmasalardı yenıyoduq hatta biz 2-3 el 4 kişi oynadık

Dm 2 el fazladan sayin 8-6 bİz sİzİ 5-1 yenerken nİe senle troqx real ciktiniz sÖleyİn yalan cikmadk dİyİn

Geri