Limonlu Bavaruaz

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
17,143
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
-k1nq`LioN*
MALZEMELER
3 adet jelatin
3 yumurta
2 limonun suyu ve 2 limon kabuğunun rendesi
1 paket (250 gram) krem şanti
1 çay bardağı tozşeker

HAZIRLANIŞI
Jelatinler bir çay bardağı ılık suda 15 dakika kadar bekletilir. Diğer taraftan yumurta ve şeker 10-15 dakika kadar mikserde çırpılır. Limonun suyu, rendesi erimiş jelatin ve krem şanti eklenip 1-2 dakika daha mikserde çırpılır ve derince bir kaseye konulup buzdolabında soğutulur ve soğuk olarak servis yapılır.
 
Geri
Üst