Leqia X KARAKTERSIZLIGINDE BU KADARI !!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

' mArijuan' a. `` *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
' mArijuan' a. `` *
ARKADASLAR HEM OYUN ICINDE AGLAYIP TW ISTIOLAR HEMDE TW VERINCE ADAMIN SYSTEMI SILIP WINDOWSU COKERTIOLAR BUNDAN SONRA NE BU SEREFSIZLERLE MAC ATIN NE DE TW FLAN VERINN ...

http://netbilgini.net/threads/leqia...amayınca-windows-silmeye-calısıolar-p.220041/
bide burda utanmadan wındowsu sılmeye calısıolar dıonuz olum kendınız sılıonuz wındowsu bıde mıllete laf dıonuz lan karaktersızler ... kadirmisin nesın ne seysenn gıt kumda oyna bole oyunlar sana gore degıl yada aglaycaksan oynamayalım ...
dy3f0.jpg

Ayna karşısında bozuk pekmez yemiş uzay eşşekleri. Yaz günü yamur yağsın şimşek çaksın gök gürlesin o kafana yıldırım düşşün senin insan evladı. devr-i devranını, izzet-i ikramını !!!!!!!! Karşımda olsan suratına tükürsem yeri öpeceksin lafta adamsınız. Sen systemi silince eline ne gectı smdı format attm yenı atıyorm yorumu. Karın, kızın yansın senin su veren itfaiyenin hortumu ben senın kafana vurayım

Yıllar önce ananın oda arkadası bendim. Keşke dağlara taşlara boşalsaydım :S
Kodumun isteksiz boşalmaası

Ulan kadir tk 1 odada 40 kişi yaşıyonuz evinizde tuvalet bıle yok balkondan aşşagıya işiyip sıçıyonuz sizin neyınıze lan cs oynamak. Evinde banyo yok çamaşır makinasında yıkanıyon çamaşır makınasına atacak temizlik ürünlerin yok içine tükürüp yıkanıyon burda artıslık yapıyon. Saçına doğayla özdeş nane aromalı şekersiz sakız yapıştırdığımın yarragı seni

haha o kral matkap kadir, şerefsizleri şimdide piyasada dolanabilecek ler mi merak ettim. İyi ezmişsin Emrah kardeşim, tebrik ederim canını sıkmaya değecek insan değiller olsalar 13875418723417824 sayfa küfür yazar onları utandırırımda değmez elime yazık.

Bu sitenin başıboş değildir.Bunu anlayamayanlar veya anlayıpta uygulayamayanlara şunları söylüyorum ; Bu şekilde uslüble bu sitede barınılmaz.Bu şekilde uslüpten dolayı üyelere 1 haftalık Ceza verilecektir.Tekrarı Halinde bu ceza uzayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri