LeqeNd's ~> ~ S1L3NTL1GHT ` &. [Geri Döndü]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sercan.!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Sercan.!

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Sercan.!
Önceki Zamanlarda Konu açmıştım.Askeri Lise Sınavını Kazanadımı Cs ye Baglamıstım.Ama bügün yanı 05/06/2010 Tarihinde qirdigim SBS Sınavından Polis Koleji ne girebilecek kadar iyi bi sonuç elde ettim.tabi bunuda son 3 gün cs ye girmememe ve dershanede 8 saat durup ders çalışma baglıyorum.lafı uzatmıcam sevincden çatLıyorum.3 Ay Sonra Tekrar Ayrılcam Çünkü Lise Başlıcak.Ama Foruma Girmeyi İhmaL etmicem.4 Yıllık Cs Hayatıma Tekrar Geri Döndüm.Herkes İstedigi Yere Gelsin.Sizle Kırgınlıklarımız,Neşeli Günlerimiz Oldu.Bunları Tekrar yaşamak için :) herkes'e Merhaba ;] diyerek Cs Giriyorum.Allaha Emanet;İyi Günler Bol Fraglar Olsun; Mahalle Dügün Var sanıo :D 5+1 son ses bass son ses :D Sincanlı Mustafa açık :D:D: hadi qq :):):):):):):):001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue:

Dönmene Sevindim :) İnş İyi Bir Sonuç Elde Edersin :)

h.g kardeşim.

hq bırader

TebrikLer sana..

Esat,Balistic,Hakan ve aLmeriA yorumlarınız için saolun hoşbulduk. ;) daha kavaltı yapmadım bi khvltı yapıcm sonra :D Direk Akıcam cs ye `_´

sercan msn ileti atmışsnı göremedim hoşgeldin hayırlı olsun kanka =)

sercan abi hoş geldin

Gereksiz konular açma bu arada tebrikler kilit.

Hosgeldin Kardesm . . .

[M]o`N ~ > `<a1`m>'3

Herkes Yorumu için saolsn h.b

Hg gereksiz konu ama kilit

hoşgeldin Kardeşim:)

Ancak Konu KiLit.#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri