2
EXE RANK
`-ToquAan*<qS>
Fexe Kullanıcısı
ben 13 yaşında yım bir gün annem ve babam markete gitti evde yalnızım arkadaşlarımı arayıp bize gelmelerini söyledim tabi onlarda geldi demin bişey okudum şeytan çarpması diye işte biz ogece onu izledik daha doğrusu izlemeye çalıştık bu cd babam bi kaç gün önce izledi neden se cd açılmadı no dick dedi ama ben bil gtakınca açıldı baktık baktık film bitti sonra ben cola getiriyimmi dedim cola almaya gitiim bi baktım arkadaşlarım mutfakta ne çabuk geldiniz dedim onlarda benim gözümün içine bakıyorlar cerenin üzerinde ki siyah etek olmuş kırmızı kazağı yeşil öyle bi korktumkiiçerde n arkadaşlarım nerde kaldın diye bağırdılar onlara anlattım olayı onlarda nasıl dedi colaları içtik kapıdan birileri geçti hepimiz çığırdık sonra pencerenin yanına gitiim havuz boşalmış bi haldeydi ama daha sabah leyin salih amca temizlemişti garaja baktım annemin arabası duruyo ama marketa annemin arabası ile gitmişlerdi sonra onlarmı geldi diye baktım yooohemen telefonuma yöneldim bi baktım telefono üstü yok (motorola v3) kızların hepsi yok evlerine gitmiş ogünden sonra vcdye yaklaşmadım olayı anneme anlattım havuza baktım dolu telefona baktım sağlam çokkkk kötü hem kızlarda bana nededi biliyomusunuz biz sana gelmedikki yaaa çok kötü bişey