Langame ; Botlarla Deathmatch Oynamak gir içeri .

0
EXE RANK

yavuzhan_06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yavuzhan_06

Evet beyler yanlıs okumadınız botlarla dm (olüp dogmali) oynamak

Damage vurunca kac vurdugun,

BunnyHop,

amx_ komutları,

Headshot , multikill , ultrakill aynı sxedeki gibi .

Kısacası herşey 10 numara

Nasıl kurarım :

Cs 1.6 : Programı actıkdan sonra Gözat ve oradan /Valve yi seciyoruz yukle diyoruz.
Cs 1.5 : Programı actıkdan sonra Gözat ve ordan SİERRA/HalfLife seciyoruz yukLe diyoruz.

İşte O Müthiş Link : Death_match - Upload.gen.tr

Teşekkür Et Butonuna Basmayı unutmayınız .)

>>>> Sabit ? <<<<

Teşekkürler.

Şifre sorarsa

lockdown39

Teşekkürler.

saol kardesım quzel paylasım sabit olabilir :)

kardes yaptım *** rra haf life girdim olmadı başka bisey daha mı yapacaz bı yardım etsem

Teşekkürler

Sabit Olabilri Güzel Paylaşım Ty

,bişey sorcam cs oyna-lan oyunu- yolunu izledikten sonra yeni oyuna tıklayamıyorum çünki farede bekleme işareti oluyo 3-5 dk kadar bekledim masaüstü çubugu göründü bi çözüm öneriniz var mı 1.5 için konuşuyorum

Oyunu Kurdum Sonra Adam Vurdum Oyundan Attı

Konu Kilit Gönderme Geliyor

kardes bende de oyundan atıyorda BU CSDM NASIL ACCAZ SOYLERMISIN BIDE DEMAGE AYARI

ben de kurdum attı da CSDM nasıl accaz

1.5 de oyundan atma sorunu var galiba cozemedim bende Ama 1.6 da Kesin Çalışıyor #

1.5 de oyundan atma sorunu var galiba cozemedim bende Ama 1.6 da Kesin Çalışıyor #

Lan o zaman cs 1.5 bölümüne niye açıyon konuyu sakatmısn ??
Bende giriyorum adam vurunca Hata verip atıyo oyundan Git 1.6 bölümne aç şu amk konusunu ..!!!!

Konu KiliT Please !!!!

K0nu KİLİT .# b0$ b0$ $eyLeR aCma qiT 1.6 aC KaRDe$ 1.5 Le iLqiLi oLmayan k0nuyu ; @

kardes 1.5 ee gore ayarla sunu o kadar yapmıssın ellerıne saglık ama 1.5 e gore yap lutfen

[quote="-Heads Master`s |]
Bende giriyorum adam vurunca Hata verip atıyo oyundan Git 1.6 bölümne aç şu amk konusunu ..!!!!

Konu KiliT Please !!!!
[/QUOTE]
Ozele gelsene bi sen

Şu konuyu kapatın ya PAralı askerin Çocuğu 17 Yaşındaki bebe Gelmiş erkeklik Yapmıyo Senin hayatını.....
Git babacığını bul sonra gel artislik yap Nüfüs cüzdanında Baba ismi beli değil yazıyo demi gavatın Oğlu seni ...

[quote="-Heads Master`s |]

Konu KiliT Please !!!!
[/QUOTE]

Aynen katıLıorm..! Git 1.6 sayfasında aç bu konuyu.!

Kilit.#

Geri