19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Baklaları ya da börülceleri bir tencereye koyun. Üzerini kaplayacak kadar su içinde ateşe oturtup, çatlayıncaya kadar haşlayın.
Malzemeler
Yarım kilo kuru bakla ya da börülce
Tuz
1 demet maydanoz (ince kıyılmış)
2 demet taze soğan (ince kıyılmış)
6,5 çorba kaşığı zeytinyağı
2/5 su bardağı sirke
Tarifi
1.Baklaları ya da börülceleri bir tencereye koyun. Üzerini kaplayacak kadar su içinde ateşe oturtup, çatlayıncaya kadar haşlayın.
2.Haşlanmış bakla ya da börülceleri süzdürerek sudan alıp, bir kaba aktarıp tuzlayın. Üzerlerine taze soğanı ve maydanozu ekleyerek karıştırın.
3.Zeytinyağı ve sirkeyi gezdirerek servis yapın.
Baklaları ya da börülceleri bir tencereye koyun. Üzerini kaplayacak kadar su içinde ateşe oturtup, çatlayıncaya kadar haşlayın.
Malzemeler
Yarım kilo kuru bakla ya da börülce
Tuz
1 demet maydanoz (ince kıyılmış)
2 demet taze soğan (ince kıyılmış)
6,5 çorba kaşığı zeytinyağı
2/5 su bardağı sirke
Tarifi
1.Baklaları ya da börülceleri bir tencereye koyun. Üzerini kaplayacak kadar su içinde ateşe oturtup, çatlayıncaya kadar haşlayın.
2.Haşlanmış bakla ya da börülceleri süzdürerek sudan alıp, bir kaba aktarıp tuzlayın. Üzerlerine taze soğanı ve maydanozu ekleyerek karıştırın.
3.Zeytinyağı ve sirkeyi gezdirerek servis yapın.