20
EXE RANK
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Fexe Kullanıcısı
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Balaban, Shelton'un kendisinden beklenen performansı gösteremediğini belirterek, "Kendisi çok iyi bir futbolcu. Sadece istediğimiz kıvamda değil. Kumaşı iyi diyorum yalnız buruşuk. Onu ütüleyeceğiz. Ona görede biçeceğiz" dedi.Kardemir Karabükspor, deplasmanda karşılacağı Gençlerbirliğikarşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Antrenmana koşuyla başlayan Kardemir Karabükspor, topla pas ve istasyon çalışması yaptı. Kardemir Karabükspor'un yeni transferi Jamaikalı Shelton, ligin ilk karşılaşmasında bir gol atmasına rağmen eleştirildi. Shelton'un performansını beğenmediklerini açıklayan Balaban, "Bu sezon 30 kişilik geniş bir kadroya sahibiz. İlk maçımızda 3 puan aldık. Ama bu maçta gördük ki 2 yeni transferimiz istediğimiz performansı gösteremedi. Bunlardan bir tanesi sakatlığından dolayı son bir ay takımla idmanlara çıkma şansı bulamayan Shelton. Kendisi çok iyi bir futbolcu. Sadece istediğimiz kıvamda değil. Kumaşı iyi diyorum yalnız buruşuk. Onu ütüleyeceğiz. Ona göre de biçeceğiz" dedi.Deplasmanda karşılaşacakları Gençlerbirliği'nin ilk hafta puan kaybettiğini ve sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten kaptan Muhammed Özdin ise şunları söyledi:"Rakibimiz moral bozukluğu yaşıyor. Bize karşı muhakkak kazanmak için oynayacaklardır. Biz de Ankara'ya kazanmak için gidiyoruz. Şehir olarak, takım olarak tam bir kolej takımı havasındayız. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, kontrollü oynarsak inanıyorum ki oradan 3 puan alarakKarabük'e döneceğiz."