Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan ne askina bedduam nede sana kinim varDeryada akar gibi binbir dertle dolsamda seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!
Sen benim gökyüzümdün denizim toprağımdın
Şimdi bir hatıra olamazsın belirsiz uzak
Biliyorsun bazı şeyler vardır elimizde olmayan
İşte öyle imkansız birşey seni unutmak.
Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan ne askina bedduam nede sana kinim varDeryada akar gibi binbir dertle dolsamda seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!
Sözlerin aklımda yada aklımın ardında Hayalin karşımda yada sesin kulağımda Ya ben çıldırıyorum yada çok özlüyorum Ya özlemek yada özlenen çok özel BİRTANEM.
O sessiz aksamda ay ışığı geceme girdi karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim
Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım Sesini duymak için neler vermezdim Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam Yolunu bulabilseydim zaten şu anda çile çekmezdim..
Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim Kimse beni farketmedi gözyaşı olup yağdım Sıcak günlere inat Yağmurun gözyaşı olduğunu kimse anlamadı Sen bile…
Kimine göre ateştim cayır cayır yanan Kimine göre bir yıldız hep parlayan Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan Ama ben senin için su olmak isterdim hep muhtaç olunan.
Elbet rüzgar ve deniz taşır emanetlerini Bekle gün gelir güneşim bulacaktır seni Akşamları balkona çık gözlerini kapat Rüzgar benim yerime öpecek seni…
Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde....
sonra bakmak görmek istersin...
yaşıyor mu diye.....
baksan kaçacak sımsıkı tutsan ölecek.....
işte öyle birşey seni sevmek.....
Masumluğundaki Gizli Güzelliğinle Her SarıLdığımda Hissettiğim Sevgi Dolu Yüreğinle Ellerini Tuttuğumda Utangançlığındaki Titreyişinle Benim için BiLmediğin Diyarlara GeLme Cesaretinle
Acı doruğa ulaştığında
qözyaşı gelmezmiş gözlerden...
Beklediği çıksa da yola
umut doğmazmış artık acı yüklü kalbine!
Bin umut yeşertse de fındık kalbinde
Bin deva bulamazmış kanayan yerine
Eskidendi çokkk eskiden...