- kTy <Dg> ve ayk0 <Dg> kardesler magazine yakalandilar rekor kirar bu fotoğraflar [:

0
EXE RANK

-waFFLee` -wjew-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-waFFLee` -wjew-
vay kardeşim benim :)

:) Fotolar yakıyor Kutay ve Aykut :)

Hangisi Kty Hangi Aykt.

Biri justin biebere biraz benziyo :D

:D Fotolar Yakıyor ...

soldaki benim sağdaki ayko :D

qwwqewq :) yakıyorsunuz :)

kımın yıgenıyım Kutay justıne benzetıyor herkez senı kutay abi yakıyon ortalıgı :)

ikiside iyi adam iyi kasıyolar :)

eyw kardeşim

Hadi aykut neyse de Kutay sen kimsin kraL yaptı kendini pasif...

kutay aykut gece olan olayı anlattımı sana kanka sablaqow skynet ayko dg taksim macerası :D sonra kalbimi gömdüm hahahah

qwwwqewqqw :) qL bee .)

roulstiqc adın kazımmıdır nedir bilmiyorum canım benim.. :) şimdi sana bu ortam da küfür etmem niye ediyim sanal alemde sen de kendince ordan klavye delikanlılığı yapmana gerek yok karşıma çık öle konuş.. Sonra beni bilen bilir sen rahar ol ama seni tanımıyorum bile bu kadar sene heryer de bi ismimiz var sen rahat ol ama sanırsam senin ismini çok beğendim yani kazımı değil kazım nedir .. roilstiq misin nesin onu çok beğendim penisimin ucuna kalıcı döğme yaptırıcam hadi canım sen git kandırı toprakta oyna ;) İSmimiz heryer de geçer benim olmadığım yerden geçersin ağladığın günleri de unutmam :) kTy <Dg> KAzımı hoplatır !

Kty nutuk yazmışın okuyamadm tamamını 17 yaşında bebesin karşıma çık diyosun bide Pasif kendini övmeyi bırak oynamayı biLmiyosn ;) reaLde karşıma çıkamazsın o tiple büyüde qeL abisi danino falan ye :)

ahahaha :D tamam sensin kral :D penisimin ucu olamıcağını biliyosun ;) ezik diyosun sxe çıksın gel de ez bize veya beni ;)

Geri