kTy <Dg> Kandırmaya gerek yok cfg'yi yaptım ve 2 senedir herkezin istediği cfg ! oRj.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kTy Dg C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kTy Dg C

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kTy Dg C
Arkadaşlar evet 2 sene önce oturup bi cfg yaptım ve denilmeyen laf kalmadı hilesin,aimsin,3d vb. heee diyip geçtim çünki Cs alemiyle sohbet edersen sonu iyi bitmez. Nese 2 senedir herkezin yani çoğu cs oynayan kişiler gelip cfg istedi burda yalan sölemiyorum ve vermedim kimseye onu da sölüyüm tek ben de vardı en sonun da İŞLERİMİ GECE HAYATI KARI KIZA çevirince cs den biraz da olsa uzağım şimdi 1 ay olmuyorum bazen 1 hafta olmuyorum öle önceden 24 saat cs deydim.. Nese lafı uzatmayım 100%100 ORJİNAL CFG'EM HAYIRLI UĞURLU OLSUN. Yemin ederim budur cfg'em:thumbup:

ARKADAŞLAR SİZDEN İSTEDİĞİM BİŞEY VAR CFG'NİN İÇİNİ AÇIN VE İLK BAŞTA YAZDIĞIM YAZIYI OKUN LÜTFEN!!!

ARKADAŞLAR SİZDEN İSTEDİĞİM BİŞEY VAR CFG'NİN İÇİNİ AÇIN VE İLK BAŞTA YAZDIĞIM YAZIYI OKUN LÜTFEN!!!

Özelliklerini bahsetmiyorum orjinal desem yeterli ;)

Link : uploaded.to - where your files have to be uploaded to

2.link : kTy - Upload.gen.tr

3.link :https://rapidshare.com/#!download|802l36|4288261092|kTy.cfg|651|R~0

HAKKINIZI HELAL EDİN .. DÜZGÜN YORUM LÜTFEN !

teşekkürler.

kardeşim cfg için çok teşekkürler en doğrusunu yapmıssın milletin birbirine saygısı kalmamıs bu oyunda...

sizler sağolun.. bencede öle

Cfgnide denedim kardeşim güzelmiş

Teşekkürler Denicem..

herkeze teşekkürler bilek olana cfg aim :)

Lan sana şmdi bşey dicem.
o 1 aydır oynamıyorum ayaklarını geç bikere.
Yaklasık bir ay yada 20 25 gün once bir arkadasımız sirswaggerin sitesinde SENİN yorumunu görüp Fotolayıp buraya koydu.
Sen diyorsun ki bişey kullandıysam oç'yum annem babama laf getirmem peki o fotoqraf neydi zaman ?
Ne zaman ilgileniceksn benle nadir abi dediqin?

hade qL kızlara takl sen.

teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

cfg ni denedim gerçek ten müthiş bir elde 6 kill çaktım manyak bişi denemenizi tavsiye ederim müthiş bişi süper anlıyacagınız

kutay eline saglık bro. selamlar deneyebilirim senin hatrına :) tsk butonuna bastm !! :)

3d kullananların cfg lerıde saglam oluyormus way bea :)

Lan sana şmdi bşey dicem.
o 1 aydır oynamıyorum ayaklarını geç bikere.
Yaklasık bir ay yada 20 25 gün once bir arkadasımız sirswaggerin sitesinde SENİN yorumunu görüp Fotolayıp buraya koydu.
Sen diyorsun ki bişey kullandıysam oç'yum annem babama laf getirmem peki o fotoqraf neydi zaman ?
Ne zaman ilgileniceksn benle nadir abi dediqin?

hade qL kızlara takl sen.

onurcan saf bırı oldugun burdan belli arkadaşım , o ss yi yapmak cocuk oyuncagı alırsın kty dg nıckını yazarsın oraya ollur bıter fake ss denen bırsey duymadıysan sımdı sana soluyorum :)

adam karı kız ayarlıyo sız hala cs oynayın :)

Ula herkesin 50 tane orj cfgsi var mk. Her cfg paylastıgında orj cfgm diyon salla yavrum salla.

Sağol Kutay kankam. Sanırım Cs Expert yenideN DağıLmıs ? .. Feyyaz oyle dedı de . PayLasım ıcın TeşekkurLer.

evet onu hasan arkadaşımız yapmıştı o aralar kavgalıydık ve barıştık işyerine gittik buluştuk bana dediği laf (ÜYELİĞİ BEN AÇTIM FOTOĞRAĞI ÇEKİP KOYDUM) sana gıcık olduğum için dedi bende eyw dedim! Simdi rahatladınmı ben senmiyiim oyun için anneme babama laf getircem ? diyorum ki zaten o üyeliği alıcak kadar mal değilim işde buna senin gibi salaklar inanıyo neyse yapıcak bişey yok ekmeğine bak

onurcanmısın nedir lafım sana kerim bunlar anlamaz salla

Geri