3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2949]
Milföy hamurları 2 eşit parçaya kesilerek fırın tepsisine yerleştirilir.Üzerine 1 adet yumurta sarısı fırçayla sürülür. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
1 adet yumurta, yarım litre süt, 1 çay bardağı un,1 çay bardağı toz şeker ve 1 paket damla sakızlı vanilya derin bir tencerede sürekli karıştırılarak pişirilir. Fokurdamaya başladıktan sonra 2 dakika daha pişirmeye devam edilir ve ocak kapatılır. Yarım paket margarin ilave ederek 2-3 dakika karıştırılır. Pişen milföy hamuru arasına krema konur ve buzdolabında en az 3-4 saat bekletilir. Servis tabağına alınarak üzerine bol pudra şekeri serpilir. Afiyet olsun.
[attachment=o2950][attachment=o2951][attachment=o2952][attachment=o2953][attachment=o2954]

- 1 paket milföy hamuru (10 adet)
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 adet yumurta
- Yarım litre süt
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 paket damla sakızlı vanilya
- 1 çay bardağı un
- Yarım paket margarin (125 gram)

Milföy hamurları 2 eşit parçaya kesilerek fırın tepsisine yerleştirilir.Üzerine 1 adet yumurta sarısı fırçayla sürülür. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
1 adet yumurta, yarım litre süt, 1 çay bardağı un,1 çay bardağı toz şeker ve 1 paket damla sakızlı vanilya derin bir tencerede sürekli karıştırılarak pişirilir. Fokurdamaya başladıktan sonra 2 dakika daha pişirmeye devam edilir ve ocak kapatılır. Yarım paket margarin ilave ederek 2-3 dakika karıştırılır. Pişen milföy hamuru arasına krema konur ve buzdolabında en az 3-4 saat bekletilir. Servis tabağına alınarak üzerine bol pudra şekeri serpilir. Afiyet olsun.
[attachment=o2950][attachment=o2951][attachment=o2952][attachment=o2953][attachment=o2954]