korkunç bii gecee

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
[COLOR=#0000ff]korkunç bii gecee[/COLOR]

mrb ben barışşş.uzatmadan hikayeyi anlatayımm
tarih:01.20.2oo7
20 ocak c.tesi günü benim doğum günümdü.

arkadaşlarımla beraber okuldan bizim eve gidiyorduk.

annemde alt komşuya gitmişti.ben ve arkadaşlarım
yemek yedikten sonra oturup DABBE filmini izlemeye kara vermiştik...

izlediğimizde bazı korkunç yerlerde bağırıyorduk...
film bittiğinde, kız arkadaşım kübra filmden etkilen mişti...sonra pastamızı yiyince garip sesler geliyoduu...
herkes filmden korkunca eve gidemeklerini söyledi.
mecbur bizde kaldılarr...ben kübraya,ebruya,sehere,songüle yatak hazırlamıştım
sonra ben,ömer,can,mert benim odada yattık. sabah uyanınca her taraf kar, yollar kapanmışştı herkes 2-3 gün daha kalmaya kara vermişlerdi.
bizde ödevlerimizi yaptıktan sonra karşıdaki okulda
kar oynamaya gittik.

filmin etkisinde kalan kübra, bizden ayrılıp okulun arka tarafına gitmişti.
bizde merak edip aradık.tıpkı bi mecara gibi...
sonra yavaş yavaş hava kararıyoduu.bir türlü bulamadık kızı...
can bizim eve bakmıştı,bulamadıı.iyice merak ettikten sonra, arkaya tarafa gitmeye kara verdik...
kübra ayak izleri görünüyordu,takip ederek okulun
koridoruna gitmişti.bizde içeri girerek,tek tek
sınıfları aradık 2 kata çıkarken kübranın çığlık sesi geliyorduu.hızla hmn yanına koştuk ve inannılmaz
siyah bi gölge vardı.tam tavanın ortasındaydı.
kübrayı alıp hemn okuldan çıkacakken çıkışı bulamadık.(inanın okul büyük olduğu için)kübra kokudan ne diyeceğini bilmiyodu sanki dilini yuttu.
bizde korkmaya başladık.kübranın alnının kenarı kan içindeydi.allahtan yanımızda mendil vardı...
akşam olunca cep telefonum çalmıştı arayan annemdi.dediki ben köye gittim..arkadaşlarınla uslu derken o anda şarjım bitti...
çıkışı bulduk sonunda.çıkarken telefonum merdiven kenarında boşluğa düştü.1-2 saat telefonumu çıkamaya çalıştık.saolsun ömer elleriyle çıkardı ama elleri kan içindeydi.tam çıkarken çığlıklar,ambulans sesleri geliyoduu bizim binadan.

merak edip,baktık meğer ki bizim üst komşumuzun
oğlunu elektirk çarpmış.eve kübra halen şoku atlatamadı.kar çok kötü yağmaya başladı.
elektrik kesilmişti.allahtan mumları önceden bulduk yokda karanlıkta kalırdık...songülle seher gelin bi oyun oynayalım.kabul ettik.saklanbaç oynarken
mertin ebesiydi.ben ömer can benim odada,seher ebru,kübra,songül salonda saklanmıştı.mert halen bizi bulamadı.sonra hepimiz ortaya çıktıktan sonra,mert saklanmıştı.deli olmak üzereydik,biz başladık aramaya.meğer ki abimin odasında üç harfli kartlarını çıkarıp,oynayalımmı???
bizde hyr dedik.zorla ikna etti bizi,başladık oynamaya
çağırınca,garip olmuştum ben.titriyodum.

mert şaka olsun diye korkuttu,ommmm diye ses çıkarıyoduu,kızlar bağırmıştı..
sonra can'ın telefonu çalmıştı,konuşunca bi bağırdı..
arkadaşlar bi adam arayıp sizi öldürecem dedi.biz çok korkmaya başalmıştık.tekrar aradığnda ben telefonu baktım,hemn dediki kapıyı açın öldürecem sizi.biz tam deli olduk,ne yapacağımızı bilmiyordukk
kapı çaldığı an hemn ben,ömer,can koşup kapıyı kilitledik.kızlar dediki polisi çağralımm,polis merkezi hemen binamızın yan tarafındaydı...
mert dediki olmaz meşgul etmeyelimm.kapı sesi gelmiyoduu bizde sessiz kalmıştık,5 dakika geçtiğinde gum gum gum kapıya vuran adam bağırarak öldürecem sizi,kapıyı kötü çalıyoduu.
sanki kıracakmış gibiydi. son anda elekrik geldi.
korkudan kimseyi aramadıkk ve adam sonunda gitti. yyine kapı çaldı.bu sefer annem gelmişti..olanları anlattık dediki:gelen genç çocuktu.
adam ses çıkarıyoduu.

bizde gülerek allahıma kavuştumm

bana yorum yazmak istiyorsanız bariscim_hepsi1@hotmail.com adrsini ekleyin
bana ulaşın................

Geri