Korku Odası Adlı Bölümün kapatılması,

• Konbuyu başlatan HunTR
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görüntüleme : 107

HunTR

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap
0
Ticaret - 0%
0   0   0

Merhaba arkadaşlar,

Böyle bir konuyu açmamın sebebi nedir diye soranlar yani muhalefet olanlar çıkacaktır hemen izah edeyim Bu bölümün kapatılmasını istiyorum çünki yaşı daha küçük olan kardeşlerimiz merakına düşkün olarak bu bölüme giriyor ve hiç görmedikleri ve görmemesi gereken olayları resimleri görüyor bunlarda o çocuğun psikolojisini bozuyor elbette aklı başında olanlar girer ama bunu merakla birleştiren bir kardeşimiz için pekde iyi olmaz bu sebebten dolayı bu bölümün kapatılmasını ve psikolojik yönden iyi olacağının kanaatin'deyim hem gereksiz hemde boş bir bölüm Cesetler ve yazılardan ibaret onun için bu bölümün yerine yaşı küçük kardeşlerimiz için çocuk alanı yapılmasını isterim bu onlar için daha iyi olur diye düşünüyorum lütfen hemen karşı çıkmayın çünki böyle insanlar var o bakımdan okuyun düşünün öyle yazın kafadan dolma hayır demeyin,

DaRBeSYeN

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! 5 Yıldır Beraberiz 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap
0
Ticaret - 0%
0   0   0

KaPatılsın yha..:cursing:

whaplash2

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! 5 Yıldır Beraberiz 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap
0
Ticaret - 0%
0   0   0

benim adim ezik kardes

OttoMaNs* ;яeiz

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye
10
Ticaret - 0%
0   0   0

Kardeş her konuda haklısın ama bu sitenin modları ve adminlerinin beyinleri samanla dolu olduğu için seni anlayamazlar.Boşuna laf anlatmaya çalışma

Bu sitede olan hiçbirşey boş değil ..

Bunlardan korkucak olan zaten girmez buraya , siz onu dert etmeyin ...

Şunuda bilin ki Korkunun ecele faydası yok

+

whaplash2 diğer üyeliğin banlandı ve konu açmışın kaldırılsın diye , şu yazdığın mesajdan sonra unut sen onu

yoruma kapalı ..

jockeя

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye
1
Ticaret - 0%
0   0   0

Merhaba arkadaşlar,

Böyle bir konuyu açmamın sebebi nedir diye soranlar yani muhalefet olanlar çıkacaktır hemen izah edeyim Bu bölümün kapatılmasını istiyorum çünki yaşı daha küçük olan kardeşlerimiz merakına düşkün olarak bu bölüme giriyor ve hiç görmedikleri ve görmemesi gereken olayları resimleri görüyor bunlarda o çocuğun psikolojisini bozuyor elbette aklı başında olanlar girer ama bunu merakla birleştiren bir kardeşimiz için pekde iyi olmaz bu sebebten dolayı bu bölümün kapatılmasını ve psikolojik yönden iyi olacağının kanaatin'deyim hem gereksiz hemde boş bir bölüm Cesetler ve yazılardan ibaret onun için bu bölümün yerine yaşı küçük kardeşlerimiz için çocuk alanı yapılmasını isterim bu onlar için daha iyi olur diye düşünüyorum lütfen hemen karşı çıkmayın çünki böyle insanlar var o bakımdan okuyun düşünün öyle yazın kafadan dolma hayır demeyin,

gorusunuzu degerlendirecegim.

Bazi cocuklar banlansa bile yuzsuz yuzsuz 2. uyeligi alip laf ettikleri forumdan kopamiyor buda ayri bir eziklik

Home Register Log In