korku evi

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
[COLOR=#0000ff]korku evi[/COLOR]
Ali ve ailesi tatildelerdi kara vadi dere yatağınnın 2 metre ilersinde bir eve taşınacaklardı aliheycandan
havalara uçacaktı eve geldiklerinde ali bir ses duydu Annesi: -turnadır dedi ali hemen bavulları koydu son bavulları koyarken bir yaşlı bir adam gördü adam :-ona bana anne ni ve babanı çağır dedi.
Ali adamın yüzüne baktı bir gözü yok suratı bem beyaz elindeki baston kol ve ayak kafa kemiğindan oluşuyordu ve ağzında 2 siyah diş vardıve üzerinde siyaf bir palto ali hemen ablasının yanına koştu olanları anlattı ablası bu sıcak nohut beynini pişiriyor dedi ve annaesine babasına anlattı ali ab-
isinin yanına gitti onda olanları anllattı abisi:- dediğne inanıyorum dedi çünkü bende karabasan gördüm dedi ben burda eşyalarımı hazırlıyom dedi
aneme babama anlat dedi. annesi babası:-öyle bir şey yok dedi . sonra abisi ve ali evi tanımaya çalışırken adamı gördüler adam yüzünü dahada korkunç yaptı he onlara doğru uçtu adam takibi kesti sonra başka bir hayaletle karşılaştılar hayalet şuna benziyordu kalça iskeleti göüs kafesi ve sırt kemiği kolları yok onon yerin dallar vardı bacakları
ağaca benziyordu göğüsünde ise bir şeytan yüzü vardı oda onlarayeşil baş zehir böceğine benzeyen kolarra dönüştürdü kollarını ve göğüsünde insanın ağzına sokup insanın iskelet dışında diğer parcalarını hamam böceğine döştüğü görülüyordu
ordanda kaçtılar sonra abisi bir hayalet uzmanıydı şeytan görünce bir imamdan yardim almıştı bir feneri alırsın birküvete su doldurursun ve bütün ruh uzaklaştırman duvalarını on kağıt olarak bir ruha yoketme duvası oluşturur bütün duvalardan on tane yırtıp küvete koy ve feneri içine koy küvet sararır ve çıkar her tür gelen ruhu yok eder
bir ruhu bir kafese haps edeceksen aynı işlemi
yap suyu karıştır sararır bir mendili suya onkez batır çıkar fe kafese sür içine giren hayalet asla çıkamaz ve on yıl on ay on hafta on gün on saat
on dakika on saniye ve on milisaniyede yok olur
demişti kıyafeti de aynı duvalı suya batır ruh sana saldıramaz böylece abisi ve ali hazırlıklarını yaptılar ve burasının interletten ne olduğnu araştırmışlar ve buranın bir mezar olduğnu bulmuşlar ve ekranda o iki hayaletin annesini babasını ve ablasını öldüğünü gördüler hemen hazırlanıp ikisinide yok etmişler onların buranın baş hayaletleriymiş ve böylece abisi ve kardeşi onları buraya gömmüşler sonrada abisi üniversteyi bitirmiş ve ehliyetini almıştı onlar burdan gittiler
amcaları anneannelari babananneleri teyzeleri
halaları öbür amblaları öbür abileri dayıları yenge-
leri toplu halde yaşadıkları konağa gelmişler ve olanları naaptıklarını anlatmışlar diğerleri üzülmüş tabi.

Geri