kopmalık itiraf.D

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
İsim-Nick:Rogze
İstanbul fatihte arkadaşımda kalmıştım. sabah uyuyordum ki tuhaf bir sesle uyandım. ses camiden geliyordu. ve imam yeni uyanmış olacak ki ses denemesi yapıyordu.. _eşhedü... deneme deneme...eşhedü... tabi ben koptum ve bir daha uyku tutmadı

İsim-Nick: Paşa
Bi keresinde sabahın köründe minibüse bindim Kozyatağına gidiyorum. Kadın son durağa yaklaşmışken Atatürk Caddesinde inecektim ben dedi
virgs.gif
bilmiyo triplerinde. Şoför de neden söylemediniz dedi. O cadde geride kaldı karşıya geçin yürüyün dedi. Kadın da adama şöyle dedi: şimdi ben oraya yürüyerek mi gidecem. Arkadan bi tip de istyersen ben bırakayım dedi bütün minibüs yarıldı tabi))))

isim-nick: = theoz
virgs.gif
virgs.gif
Cinsiyet = Bayan
virgs.gif

Anısı: = O zamanlar ilkokul 4.sınıfa gidiyodum. Okuldan çıktım ve eve gitmek için minibüse bindim. Yol ölee uzun ki bitmek bilmiyo ve sonunda benim durağa gelince şoför " alanönünde incek var mı?" diye sorunca bende alışkanlık olmuş heralde birden parmak kaldırdım. Bi de en önde oturuyorum. Arkadaki yolcuların gülmekten bi tarafları yırtılcaktı. Sinir oldum ve de utandım tabi. Bi daha da minibüse uzun süre binmedim zaten.

isim-nick: = suat
virgs.gif
virgs.gif
Cinsiyet = Bay
virgs.gif
virgs.gif

Anısı: = Bir gün otostopla şehir dışındaki okulumuzdan şehre dönmek için iki arkadaş bir arabaya bindik. Adam acemice kullanıyordu arabayı. Bi ara içinde bulunduğumuz araba sol şeritten giderken sağımızdan bir araba bizi geçerken bizim şöför:'nere gidiyon lan pe...nk' dedi geçen arabaya. O sırada bizim arkadaş da 'şehir merkezine gidiyoz abi" dedi ve ben gülme krizi geçirdim.

isim-nick: dumurr
virgs.gif

Anısı:= Bilgisayarcıya bilgisayarımı upgrade etmesi için ***ürmüştük. Biz bilgisayarcıdaykene de alektrikler kesildi. o karanlık ortamda
virgs.gif
orda çalışan abiye -yeni windows da kurucaktınız dedim. Adam suratıma garip garip baktı. Neden snra anladım ki
virgs.gif
karşımda iki saat dert anlattığım adam bilgisayar teknisyeni değil
virgs.gif
tüpü değiştirmeye gelen tüpçüymüş. Yerin dibine geçmiştim.

isim-nick: = mcllip
virgs.gif
virgs.gif
Cinsiyet = Bay
virgs.gif

Anısı: = bir akşam kardeşim beim yatagıma yatmış uyandırmak istemedigim için ben onun yatagına yattım.neyse bir süre sonra kalk yerine yat dediler
virgs.gif
dalgın bir şekilde yataga uzandım
virgs.gif
nekadar zaman geçti bilmiyorum bir ara kulagıma levent yüksel\'in GEL YATAGIMA GEL nakaratı gelmeye başladı herhalde komşu arabanın radyosunu açık unuttu diye dışarı baktım ama degil tekrar yattım aynı ses. yakınımızda restoran var bu saatte açık olmaması lazım polise haber vereyimde ilgilensinler dite aklımdan geçiriyorum ama dikkat ediyorum dışarı çıkınca ses kesiliyor yatınca başlıyor GELL YATAGIMA GEEELLL{NEDENSE HEP AYNI YERDE DENK GELİYOR}nedense sonradan yastıgın altına bakmak geliy6or aklıma birde ne göreyim kardeşim radyoyu yastıgın altında unutmuş .zaten o saatten sonra uyku tutmadı ama gülmekten hem ben hemde ailem neredeyse altımıza yapacaktık o günden sonra her gün yastıgı kontrol ediyorum

pıtırkurt; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl: İstanbul
Öğrencim
virgs.gif
verdiğim ¤¤¤¤in son sayfasını tamamlamamış. Nedenini sorduğumda "Öğretmenim Aliye başladı
virgs.gif
annem bitiremedi" dedi. Yanıtı öyle hoşuma gitti ki kızamadım...

gabrielversus; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; Ülke: Almanya
Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve sordu: "Gençler alkol var mı?"
virgs.gif
cevabımız: "Yok valla
virgs.gif
hepsini içtik."

Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum. Kredi kartımla ödeme
yapmak için arabamın yanından ayrılmıştım ki bir kadının arabama bindiğini gördüm. Ben şaşkın bir şekilde arabama doğru koştururken kadın hızla istasyondan ayrıldı. Ne olduğunu anlayamadan tekrar geri döndü. Özür dileyerek "Arabaları karıştırmışım." dedi. Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler için sadece şunu söylemek istiyorum: Arabalardan biri beyaz
virgs.gif
diğeri siyahtı

Geri