Konum KapatıLdı - ModeratörLer Baksın Lütfen.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kyodou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Kyodou

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.matraxclan.tr.gg
Kyodou
Moderaör arkadaşLar, daha önce bir sürü pm attım iLgiLenmediniz. Artık konumun açıLmasını rica ediyorum. Cfg payLaştığım konum yanLış Türkçe kuLLanımı bahanesiyLe kapatıLdı, bana göre öyLe bişey yok ama varsada o yanLışLık yapıLan cevap siLinmeLiydi, koca konuyu kapatmak yerine... Biz burada sürekLi paylaşımLar yapan insanLarız ve nb'nin diğer forumardan farkı oLduğunu düşündüqümüz için daha iyi yerLere geLmesini istiyoruz. İstiyoruz diyorum çünkü görüyorumki benim gibi birçok arkadaşımın konusuda aynı sebepLe kapatıLmış. Konumu kapatan arkadaş için önemsiz bişey gibi gözükebiLir bu beLki ama gerçekten bu kadar emek verdiğimiz bir payLaşımın kapatıLması bizi nb'den soğutuyor. KaLdıki konuyu kapatan arkadaş gerekLi açıkLamayı biLe yapmamış. Türkçenin yanLış kuLLanımı ama hangi cevapta, hangi keLime. Varsa yanLış bir keLime yada cevap onu siL, konuyu niye kapatıyorsun değiLmi... Sonuçta biz açtığımız konuya geLen cevaptan para kazanmıyoruz, amacımız ne? Sadece yatığımız şey karşısında teşekkür aLıp tatmin oLmak değiLmi... Ben yada başkası bugünden sonra bu sitede paylaşım yapmazsak birşey kaybetmeyiz ama bizden faydaLanacak daha küçük yada yeni başLayan kardeşLerimiz birşeyLeri kaçıracakLar... İsteğim benim ve benim gibi haksız yere konusu kapatıLan arkadaşLarımın emeğine saygı gösteriLip bu yanLışın düzetilmesi... teşekkürLer....

KapatıLan konumun Linki:http://www.netbilgini.net/cs-1-5/200206-yeni-tnqht-cfg-no-alias-full-hs-socl-gecer-ssli.html

[COLOR=#FF0000]styla45[/COLOR] Konu msj larda bulunan TÜRKÇEMİZLE alakalı olmayan kelimeler sebebiyle kilitlenmiştir,yönetici arkadaşlar konuyu açmayınız

-----------------------
Site sahibi aynen bunu yazmış bizim elimizden birşey gelemez onun düşüncesine ve kararına saygı duymak düşer bize, konuna bende baktım site sahibi birkaç üyenin yazdığı mesajı editlemiş neden ?

Editlediği mesajlar Türkçemizi bozacak karakterler ve anlamsız ifadeler içerdiği için büyük ihtimalle onun icin konun kapanmıştır aynı konuyu düzgün Türkçemizi kullanarak yeniden açarsan bir sorun olmaz.
Konu yoruma kapalıdır. gerekli acıklama yapılmıstır..

İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri