15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Rumuz: afyok34; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 33; İl: Urfa
Kocamın sevgilisi beni arayıp “Ne kadar gurursuzsun
benden haberdarsın ama boşanmıyorsun” dedi. Bre melun
senin benden haberin yok muydu? Sen ne oluyorsun bu durumda? Biri beni sakinleştirsin lütfeeeeeeeeeeeen!
Rumuz: bufavento; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 35; İl:Antalya
Saat 23:30 telefonum çalıyor. Arayan sevgilim
panik halde bana “Aşkım İnternet’e gir
hemen şu mail adresindeki mailleri temizle
eşim yakaladı
çok kötüyüm
şifresi de xxxxx” diyor. İtiraf bunun neresinde mi? Bana sildirdiği mailler benim değil ki
Rumuz: melis; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; Ülke: İngiltere
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: “Pantolonları indirdik
orta reyonda sizleri bekliyoruz.” Geliyoruz anacım
sen öyle kal
Rumuz: şirinmaggie; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 31; İl: Muğla
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken ‘Bilmem kaç merkez
yolda üç tane or…pu var. Tamam.’ diye bir telsiz anonsu gelmiş. Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura ´Bu ne biçim anons
malum kadın deyin biz anlarız.´ diye fırça atmış. On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş. ´Komiserim malum kadınlar or…pu değilmiş.Tamam.´
SmellsLikeTeen..; Cinsiyet: Erkek; Yaş:23; İl: Ankara
Minibüsün en arkasındaydım. Yanıma bir bayan oturdu. Birkaç durak sonra içerisi tıklım tıklım oldu. Yanımdaki bayan şoföre ısrarla seslenip 20 milyonun para üzerini istiyordu. Sesini duyuramayınca cep telefonunu çıkardı ve
cama yapıştırılmış olan
"Hatalıysam arayın" yazısının altındaki
şoförün cep telefonunu tuşladı! Adam telefonu açınca da gayet normal görüşme yapıyormuş gibi para üstünü istedi! Son bombayı da şoför patlattı. Dikiz aynasına bakarak
"Abla kapa kapa
çok yazmasın
ben anladım seni" diye seslendi. Bu ülkenin insanlarını gerçekten seviyorum.
Doksanlı yılların başıydı
üniversiteye gitmek üzere şehirler arası otobüste seyahat ediyordum. Sallama poşet çaylar yeni mi çıkmıştı yoksa vardı da kullanmasını ben mi bilmiyordum bilemiyorum ama muavin abi ''kahve mi çay mı'' dediğinde keşke ''kahve'' deseymişim. ''Çay'' demem neticesinde elime bir sürü poşet tutuşturuldu. Ne yapacağımı tam bilmediğimden yanımdaki arkadaşa baktım. Arkadaş sallama çayı yırttı ve sıcak suyun içine döktü. Ben de aynı işlemi uyguladım. Çaylar suyun üstünde yüzmeye başladığında biz de beraber içmeye başladık; çay içmiyor çayı adeta yiyorduk. Bir yandan da ''bu sallama çaylar ne kadar da kötü oluyormuş
hiç tadı tuzu yokmuş'' konulu bir muhabbete girdik. Buradan o arkadaşa bol bol selam eder
sallama çaylarla beraber magmaya seyahate beklerim.
Kocamın sevgilisi beni arayıp “Ne kadar gurursuzsun

Rumuz: bufavento; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 35; İl:Antalya
Saat 23:30 telefonum çalıyor. Arayan sevgilim

Rumuz: melis; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; Ülke: İngiltere
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: “Pantolonları indirdik

Rumuz: şirinmaggie; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 31; İl: Muğla
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken ‘Bilmem kaç merkez

SmellsLikeTeen..; Cinsiyet: Erkek; Yaş:23; İl: Ankara
Minibüsün en arkasındaydım. Yanıma bir bayan oturdu. Birkaç durak sonra içerisi tıklım tıklım oldu. Yanımdaki bayan şoföre ısrarla seslenip 20 milyonun para üzerini istiyordu. Sesini duyuramayınca cep telefonunu çıkardı ve
cama yapıştırılmış olan

şoförün cep telefonunu tuşladı! Adam telefonu açınca da gayet normal görüşme yapıyormuş gibi para üstünü istedi! Son bombayı da şoför patlattı. Dikiz aynasına bakarak

Doksanlı yılların başıydı