2
EXE RANK
LeqaL` <3
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 12 Kas 2008
- Mesajlar
- 2,388
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
Malzemeler (4 Kişilik)
1 adet bayat ekmek
1 çay bardağı Sek Süt
1 çay bardağı pane unu
3 adet [SIZE=3][COLOR=#330000]yumurta[/COLOR][/SIZE]
150 gr. Sek Tereyağı
150 gr. rendelenmiş Sek Taze Kaşar
3 adet [SIZE=3][COLOR=#330000]yumurta[/COLOR][/SIZE]
10 dilim Maret Boncuk Sucuk
2 adet Maret Soyulmuş Sosis
2 adet sivri [SIZE=3][COLOR=#330000]biber[/COLOR][/SIZE]
1 adet közlenmiş [SIZE=3][COLOR=#330000]biber[/COLOR][/SIZE]
1 adet [SIZE=3][COLOR=#330000]domates[/COLOR][/SIZE]
2 kaşrk [SIZE=3][COLOR=#330000]domates[/COLOR][/SIZE] püresi
1 diş [SIZE=3][COLOR=#330000]sarımsak[/COLOR][/SIZE]
Yarım çay bardağı su
1 çorba kaşığı ketçap
Kekik
Tuz
Hazırlanışı
Bayat ekmeği ufalayıp, [SIZE=3][COLOR=#330000]süt[/COLOR][/SIZE],[SIZE=3][COLOR=#330000]yumurta[/COLOR][/SIZE], pane unu ve yağ ile iyice karıştırıp, yağlanmış fırın tepsisine kenarları yüksek olarak yayın. Orta hararetli fırında hamur hafif sararıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp, sıkılmış sarmısak, [SIZE=3][COLOR=#330000]domates[/COLOR][/SIZE] püresi, ketçap, tuz ve kekiği suyla karıştırıp sos haline getirin ve hamurun üzerine sürün. Diğer malzemeyi bu karışımın üzerine pay edin. 200 C ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
1 adet bayat ekmek
1 çay bardağı Sek Süt
1 çay bardağı pane unu
3 adet [SIZE=3][COLOR=#330000]yumurta[/COLOR][/SIZE]
150 gr. Sek Tereyağı
150 gr. rendelenmiş Sek Taze Kaşar
3 adet [SIZE=3][COLOR=#330000]yumurta[/COLOR][/SIZE]
10 dilim Maret Boncuk Sucuk
2 adet Maret Soyulmuş Sosis
2 adet sivri [SIZE=3][COLOR=#330000]biber[/COLOR][/SIZE]
1 adet közlenmiş [SIZE=3][COLOR=#330000]biber[/COLOR][/SIZE]
1 adet [SIZE=3][COLOR=#330000]domates[/COLOR][/SIZE]
2 kaşrk [SIZE=3][COLOR=#330000]domates[/COLOR][/SIZE] püresi
1 diş [SIZE=3][COLOR=#330000]sarımsak[/COLOR][/SIZE]
Yarım çay bardağı su
1 çorba kaşığı ketçap
Kekik
Tuz
Hazırlanışı
Bayat ekmeği ufalayıp, [SIZE=3][COLOR=#330000]süt[/COLOR][/SIZE],[SIZE=3][COLOR=#330000]yumurta[/COLOR][/SIZE], pane unu ve yağ ile iyice karıştırıp, yağlanmış fırın tepsisine kenarları yüksek olarak yayın. Orta hararetli fırında hamur hafif sararıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp, sıkılmış sarmısak, [SIZE=3][COLOR=#330000]domates[/COLOR][/SIZE] püresi, ketçap, tuz ve kekiği suyla karıştırıp sos haline getirin ve hamurun üzerine sürün. Diğer malzemeyi bu karışımın üzerine pay edin. 200 C ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.