Kolay bi çözümü olmalı bu ping ne böle ??? yardım lütdfenn

1
EXE RANK

-Scooby'mujx*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Scooby'mujx*
Arkadaşlar ben yeni 8mbhs internet aldm . Almadan önce ping 45-65 arasındaydı.. awp falan kullanamıyom rahat rahat..
ee şimdide 45 in altına inmiyo bi türlü ne yapmam lazm acep :S
ekran kartım nvidia çözüm bekliyorum :S.. Teşekkürler yardımlarınız içinnn

Her 8mbit alan pingi sıfıra inecek sanıyor. Ya bağlantı hızınız illa 8mbit diye pingin düşük olması gerekmiyor. Benim de 8 mbit ama pingim 40-50 lerde hep. Oturduğun bölgenin alt yapısı , binanın hat durumu , kabloların durumu vs. ye göre değişiyor. Hızını bi test ettir. Olmadı ttneti ara ne diyelim. Belki oynadığın sunucudan kaynaklanıyordur. Sunucu değiştir falan .

benimde 8mit aldım ama konyada yeterli alt yapı olmadıgı ıcını 1 mite dusdu .. 8mit gorundugune bakma ayrıca co damı kasıyorsun ordaki swlerde bugun sorun var millette ping var

saolun arkadaşlar alt yapı filan duymuştm ama yapcak bişey yok sanırım benim de 1-2 mb arasında gözüküyo hız
alt yapının sağlamlaşmasını beklicezz .d

netinin 8 mb olması pinginin olmayacağı anlamına gelmez. Bilgisayarında virüs olabilir tarat iyice.Açık olan programları kapat internet download manager olabilir internet tarayıcın messenger ventrilo teamspeak vs. Yine düşmezse hattan kaynaklanan bir sorundur. Beklemekten başka yapacağı bir şey yok.

Geri