Klan Alıcak kımse yomu benı ya :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan are14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

.klna Gıremıyorsan Bak :D

• Klana girmek ıcın ne yapmalıyım

Oy: 2 40.0%
  • Klansız kasılmıyor

Oy: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
0
EXE RANK

are14

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
are14
VAlla GÜZel Onuorum ewde kasıorum 16 board ekran kartıyla kasa bıldıım kadar ama bılgısayarım kasmıyor amd2500 oldugu ıcın valla söle sallam klan arıyorum yardım edersenız sevinirim :thumbup:

Umarım Güzel bi cLanda kendine yer bulursun :D ama ben daha burdan clana alan kimseyi görmedim herhangi bi serverde oynarsın oynunu karşıdaki adam beğenirse alır seni cLanına ..

Umarım Güzel bi cLanda kendine yer bulursun :D ama ben daha burdan clana alan kimseyi görmedim herhangi bi serverde oynarsın oynunu karşıdaki adam beğenirse alır seni cLanına ..

aynen öyle kardeşim burdakiler KİNG seni almazlar :D

napcan clanı kendin kafana göre takıl :D ...

ama cs oynasaydım clanım olsaydı seni alırdım kaynak birine benzion :D ...

ya normal sw ye gırıorum 1 hafta dan beri aynı sw deyım takılıorum AMA yınede nafıle hatta bi ara admınle gıt attıgım da olmustu :D hemde 16 boar ekran kartıyla :D:D Aldım adamı

Burdakiler Çakma KİNGLER KARDEŞ cs16 Oyna al 25 tlye Ste***** Gir Steam Servera Kas

Cakma Olsaydı bu sıte olmazdı 1.6 da oynanmıyor benım bılgısayarım 16 board dıorum kardes :D 128 ekran kartım olsa ben buraya bunu acmazdım ama cok salam oynuorum ha bırı gelıp ws atak der bende yenılırsem oda oynamadan deıl bılgısayarımdan kaynaklaınır :D

Umarım bir an önce clan bulursun.

gel dicem ama :D sımdide vs atan olursa gelırım dıyon gel atak :)

Geri