kiwiLi kéK !

0
EXE RANK

# netbiLgini ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
28 Ara 2008
Mesajlar
970
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
# netbiLgini ~
Malzemeler
- 1 paket hazır pandispanya
- 2 kutu krema
- 2 paket krema sertleştirici
- 1 çay bardağı pudraşekeri
- 8-10 çorba kaşığı süt
- 6 adet kivi
- 1 paket tart jölesi
- Süsleme İçin:
- Yarım paket kremşanti
- Yarım çay bardağı süt
453.jpg

Süre:20 dk - 10 KişilikYapılışıKremaları derin bir kaba alıp krema sertleştirici ile beraber katılaşana kadar çırpın. Pandispanyanın bir katını küp küp doğrayın ve 4-5 çorba kaşığı süt ile ıslatın. Küp pandispanyaları çırpılmış kremanın içine katıp yavaşca karıştırın.

Kivileri soyup yıkayın ve ince dilimler halinde doğrayın. Derin bir kabı streç folyo ile kaplayın ve kivi dilimlerini sıralayın.

Krema karışımını kivilerin üzerine doldurun. Kalan pandispanya kekini 4-5 çorba kaşığı süt ile ıslatıp kremanın üzerine yerleştirin ve pastayı 2 saat buzdolabında bekletin.

Pastayı dolaptan çıkarın ve ters çevirin. Tart jöleyi paketin üzerinde ki tarife göre hazırlayın. Jöleyi bir dakika bekletikten sonra pastanın üzerine heryerine gelecek şekilde gezdirin. Jöle soğuyunca tekrar pastayı 1 saat kadar buzdolabında bekletip servis edin.
 
Geri
Üst