1
EXE RANK
sAwjer`o
Fexe Kullanıcısı
Bunu koymazdım aslına kimin ne dediginin benim için önemi yok her serverda banlanmanın önemi var 
Adamlar Cs Oynayalı 1Ay Olmuş Hepsi WallHack'i aim,i ögrenmiş bizi banlar olmuşlar siz
yokken biz wallhack'ciler kfür ederdik
Aslında Video'Koyucaktım Ama Sabah Video Kapattıktan 5dk Sonra Kingofcs.de ban yiynce önce konuyu açtım sonra link atıcam
Burdan Abi'gibi Konuşanlar Sesleniyorum Aferin Size Hiç Yoktan Bir İdaelinz Var Büyüyünce Abi Olursunz
Benim Yaşım 17. Liseliyim :asdasdsad asD: O Çakma 20 Yaşındaki Abilerden Daha Saglam Sohbet Ederim
Siz 15den Direk 20yemi Atladınız amq :d
Videoyu İzleyenler İçin Diyorum sabahın 8.i! Agzımdan Laflar çıkmyıor peltek peltek konuşuyom k.bakmayın
aztec'i izlemeyin orda tek elle oynadım
telefon öbür eldeydi zaten çok oynamadım ellerim soguk rezil olmayam diye :d
WALLHACK'ciler İçin Orda Bir Kaç Size Avlamanız İçin Dosya Koydum İnş SS çekip koyarsınz ne gülerim zaa
İnetferix.dll koydum
.D zaa onu bulun ss'sini çekin videodan koyunbura rep verecem zaa
Murta zaaaaaaaa iksdü

Adamlar Cs Oynayalı 1Ay Olmuş Hepsi WallHack'i aim,i ögrenmiş bizi banlar olmuşlar siz
yokken biz wallhack'ciler kfür ederdik
Aslında Video'Koyucaktım Ama Sabah Video Kapattıktan 5dk Sonra Kingofcs.de ban yiynce önce konuyu açtım sonra link atıcam

Burdan Abi'gibi Konuşanlar Sesleniyorum Aferin Size Hiç Yoktan Bir İdaelinz Var Büyüyünce Abi Olursunz
Benim Yaşım 17. Liseliyim :asdasdsad asD: O Çakma 20 Yaşındaki Abilerden Daha Saglam Sohbet Ederim
Siz 15den Direk 20yemi Atladınız amq :d
Videoyu İzleyenler İçin Diyorum sabahın 8.i! Agzımdan Laflar çıkmyıor peltek peltek konuşuyom k.bakmayın
aztec'i izlemeyin orda tek elle oynadım

WALLHACK'ciler İçin Orda Bir Kaç Size Avlamanız İçin Dosya Koydum İnş SS çekip koyarsınz ne gülerim zaa

İnetferix.dll koydum

Murta zaaaaaaaa iksdü