0
EXE RANK
zıpır1
Fexe Kullanıcısı
Evet Arkadaslar benım ugraslarımı pek bılen olmas bayadır cfg ustunde calısıyorum bilgisayarı actıgımda %70 cfg ıle + 30 da cfg yı denemekle harcıyorum ve sonunda ısteyene ozel cfg yapıcam sadece ona ozel tabı bunu nasıl yapıcam arşivim var kendi yaptıgım ı
Arşivimin icinde olanlar
Bind
" Alias
" Sxe Wall Hack komutlar
" White Wall komutları
" Brus Fire (Awp M41 Ak47 )
" Her silaha ait (Vec Inc GSAIM Alıas No Recoil ...) ozellıklerı vardır
" Speed komutu
" Aim bot
" Head shot script (ozel scrıpttır kımsede yoktur)
" Hook Script (buda ozel script tir)
" Native Komutları
Cfg İle Gelen ozellıkler
" Duck ile ates ettıgınızdediyer silahlara gore hs gider ve anında sızın bıle yakınlastıramacgınız kadar hızlı (kursunu takıp eder)zoom yapar
" Surf_green oyndıgınızda adamları duvar arkası gorebılıonuz
" mermı azda olsa deker deagle ıle mukkemmel atıslar yapmanıza sebep olur
Evet ŞİMDİLİK 5 KİŞİYE YAPMAK ZORUNDAYIM ARSIVIMI ARTTIRINCA BU SAYI YI ARTTIRICAGIM
isteyen
1:adını
2: Nıckını
3:Msn
ını bana versın ben sıze en gec 1 gun ıcerısınde gonderıcegım
1 tesekkur yetter
Not: forumda pek aktıf olmadıgım ıcın guvene bilecegınız pek fazla paylasımda yapmadım zaten kısı sayısı 5 sımdılık bu benım ıcın hemde sızın ıcın ıyı olacaktır
Bılgısayarımda herhangı bır vırus veya kotu yazılım bulunmamaktadır tamamen oyun ıcın aldım bılgısayarı counter strike 1.6 dan baska hic bir oyun yuklu deıldır . Tesekkurler
Bir uyenin bitmistir nick : sanane0123
Arşivimin icinde olanlar
Bind
" Alias
" Sxe Wall Hack komutlar
" White Wall komutları
" Brus Fire (Awp M41 Ak47 )
" Her silaha ait (Vec Inc GSAIM Alıas No Recoil ...) ozellıklerı vardır
" Speed komutu
" Aim bot
" Head shot script (ozel scrıpttır kımsede yoktur)
" Hook Script (buda ozel script tir)
" Native Komutları
Cfg İle Gelen ozellıkler
" Duck ile ates ettıgınızdediyer silahlara gore hs gider ve anında sızın bıle yakınlastıramacgınız kadar hızlı (kursunu takıp eder)zoom yapar
" Surf_green oyndıgınızda adamları duvar arkası gorebılıonuz
" mermı azda olsa deker deagle ıle mukkemmel atıslar yapmanıza sebep olur
Evet ŞİMDİLİK 5 KİŞİYE YAPMAK ZORUNDAYIM ARSIVIMI ARTTIRINCA BU SAYI YI ARTTIRICAGIM
isteyen
1:adını
2: Nıckını
3:Msn
ını bana versın ben sıze en gec 1 gun ıcerısınde gonderıcegım

Not: forumda pek aktıf olmadıgım ıcın guvene bilecegınız pek fazla paylasımda yapmadım zaten kısı sayısı 5 sımdılık bu benım ıcın hemde sızın ıcın ıyı olacaktır
Bılgısayarımda herhangı bır vırus veya kotu yazılım bulunmamaktadır tamamen oyun ıcın aldım bılgısayarı counter strike 1.6 dan baska hic bir oyun yuklu deıldır . Tesekkurler
Bir uyenin bitmistir nick : sanane0123