0
EXE RANK
# netbiLgini ~
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 28 Ara 2008
- Mesajlar
- 970
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 35
Malzemeler
- 2 adet soğan
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 2 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1 kahve fincanı un
- 1 çay kaşığı köri
- 5 su bardağı et suyu
- 1 çay kaşığı limon suyu
- 3-4 dal maydanoz
- Tuz, karabiber
Süre:40 dk - 6 KişilikYapılışıSoğanları soyup ince ince kıyın. Patates ve havucu soyup yıkayın. Küçük küpler halinde doğrayın. Maydanoz yapraklarını yıkayıp kıyın.
Sıvıyağı tencerede kızdırıp soğanı pembeleştirin. Patates ve havuçları ekleyip 5 dakika kavurun. Un ve köriyi ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın. Limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip koyulaşıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin.
Çorbayı karıştırıcıdan veya tel süzgeçten geçirin. Tencereye alıp tekrar ısıtın. Kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın
- 2 adet soğan
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 2 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1 kahve fincanı un
- 1 çay kaşığı köri
- 5 su bardağı et suyu
- 1 çay kaşığı limon suyu
- 3-4 dal maydanoz
- Tuz, karabiber

Süre:40 dk - 6 KişilikYapılışıSoğanları soyup ince ince kıyın. Patates ve havucu soyup yıkayın. Küçük küpler halinde doğrayın. Maydanoz yapraklarını yıkayıp kıyın.
Sıvıyağı tencerede kızdırıp soğanı pembeleştirin. Patates ve havuçları ekleyip 5 dakika kavurun. Un ve köriyi ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın. Limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip koyulaşıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin.
Çorbayı karıştırıcıdan veya tel süzgeçten geçirin. Tencereye alıp tekrar ısıtın. Kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın