Kırgınlık ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -Pepee *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

-Pepee *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Pepee *
Forumda moderatör, admin veya tanınmış üyelerin yaptığı paylaşımlara ve yazdığı yazılara anında teşekkür edilip yorum yapılırken,; aynı şeyin tanınmamış üyeler için geçerli olmadığını gözlemledim. Bu da insanın emek harcayıp birşeyler paylaşma isteğini kaçırıyor. Siz Netbilgini ailesinden isteğim; bu konuda daha duyarlı olmanızdır.

İyi Forumlar ..

serdar adas cok haklısın mesela tanınmıs bı mod cfg paylastıında adamlar cfgyı denemeden rep werıor yorum atıyor herhangı bırı paylastıgında bırak repı tesekkru, konuyu okumadan cıkıolar !

Forumda moderatör, admin veya tanınmış üyelerin yaptığı paylaşımlara ve yazdığı yazılara anında teşekkür edilip yorum yapılırken,; aynı şeyin tanınmamış üyeler için geçerli olmadığını gözlemledim. Bu da insanın emek harcayıp birşeyler paylaşma isteğini kaçırıyor. Siz Netbilgini ailesinden isteğim; bu konuda daha duyarlı olmanızdır.

İyi Forumlar ..

Forumda hiçbir şekilde ayrımcılık yapılmamaktadır. Yararlı şeyler yapan emeğinin karşılığını alır. Merak etme :)

Gözlemlemesem bu konuyu açmazdım bile. Gözlemlediğim için açtım :) Ayrımcılık demek istemedim zaten. Ne demek istediğimi anlamışsındır. ;)

Gözlemlemesem bu konuyu açmazdım bile. Gözlemlediğim için açtım :) Ayrımcılık demek istemedim zaten. Ne demek istediğimi anlamışsındır. ;)

Herkesin düşüncesine saygım var ama bence düşüncen yanlış :)

Paylaşımlarımın kaç kere görüntülendiğini ama hangisine bi yorum ya da teşekkür edildiğini görebiliyorsan bi bak ne demek istediğimi anlarsın :) Tanınmamış kişilerinkilere de bak sadece benim değil. Bak seso arkadaşım da bu konudan yakınıyor :)

Hemen konuya el atıyorum İnso arkadaş çok haklı millet bakıyor sonra çıkıyor yaw hiç mi düşünmüyor bu adam bunu nerden buldu,nasıl upload etti,kaç saat harcadı, nasıl uğraştı diye bir düşünce içerisinde olmayanlar var şimdi bunu inkar etmeyin emeğe saygı yerine saygısızlık var burası tartışılır şimdi sende mod'sun ama tanınan üyelerin nasıl rep topladığı ve ne kadar teşekkür aldığını görmüşsündür aynı konuyu ben açıyım bak ozaman onun aldığının 3/0'ı bile alamam :D anladın örtpas etme yani ayrımcılık var bak ben 26 yaşıma giricem Csdeki 8.ci senem olucak böyle bir şey görmedim bu şöyle bişey oluyor hak edene rep :D ne kadar saçma peki hak etmiyen o ne olucak uğraştığı saatler vakitler günler ?? bunu düşündün mü hiç öyle ordan konuşmak olay ama :D sen açsan bir konu gör bak 1bin kişi yorum yazmaz ve teşekkür etmez ise ben forum'u bırakırım :D artık iş oraya kadar dayandı çünki bunuda görmemezlikten gelmeyin çok büyük terbiyesizlik olur ona göre dikkate alınsın.

Görüldüğü gibi bir çok kişi bu konudan şikayetçi :) Yetkili kişinin el atmasını istiyoruz topluca.

Görüldüğü gibi bir çok kişi bu konudan şikayetçi :) Yetkili kişinin el atmasını istiyoruz topluca.

Bu Konuda katılmıyorum sana çünkü yararlı ve forum ailesinin işini görebilcek her konuya yeterince teşekkür edip yorum atan olur ama tutarsın Bayan özel Basligina Konu açarsan veya gidipte Komik Yazılara konu açarsan Milletin dikkatini çekmez ve kimse cevapta vermez okumazda ..

Netbilgini forumda benim gördüğüm herkes emeginin karşılığını alıyo ama [ YARARLI ŞEYLERDE ] .. İyi forumlar. .

Ama çoğu kişi bir çok paylaşım yapar emek harcar fakat istediğini alamaz bu ne olacak ?

Beni geç yeni üyeyim burda o kadar çok paylaşım gördüm ki hep bakılmış ama icraat 0 ? sebeb çünki tanınanlar tanınmayanlardan çok fazla iş görüyor ben şimdi burda Cs ile ilgili büyük bir paylaşım yapsam sence ne olur ? herkez bakar ama iş teşekküre gelince nanay sen yapsan ohoo 100 kişiyi bulursun :D

Beni geç yeni üyeyim burda o kadar çok paylaşım gördüm ki hep bakılmış ama icraat 0 ? sebeb çünki tanınanlar tanınmayanlardan çok fazla iş görüyor ben şimdi burda Cs ile ilgili büyük bir paylaşım yapsam sence ne olur ? herkez bakar ama iş teşekküre gelince nanay sen yapsan ohoo 100 kişiyi bulursun :D

yinede öyle düsünme sen herkesin işine yaricak güzel şeyler paylaşırsan emin ol senin paylasımlarında merakla beklenir Avangers ..

Bu Konuda katılmıyorum sana çünkü yararlı ve forum ailesinin işini görebilcek her konuya yeterince teşekkür edip yorum atan olur ama tutarsın Bayan özel Basligina Konu açarsan veya gidipte Komik Yazılara konu açarsan Milletin dikkatini çekmez ve kimse cevapta vermez okumazda ..

Netbilgini forumda benim gördüğüm herkes emeginin karşılığını alıyo ama [ YARARLI ŞEYLERDE ] .. İyi forumlar. .

Kardeşim valla ben SKİN bölümünde bir çok şey paylaştım ama ne bir yorum atan oldu ne de bir teşekkür butonuna basan. Görüntüleyen kişi sayısı ise 60 ların üzerinde ve her geçen gün artıyor. Bu ne olacak ? Bi kontrol et bak istersen. Yani boş yere konuşmuyoruz. Kalkıp da bayan özel başlığına açıyor olsak zaten söylemeyiz bile.

Çok okkalı laflar söylüyosun ama boş be :D wallahi bak güzel diyosunda tanıanların avantajları biz yeni üyeler için ezimet farkındaysan ?

bak ben bir sürü konu açtım nedense rep puanı 235 ? :D en az bin olması gerekirdi hadi taş çatlasın 800 niye yok benim açtığım konularda bakılma sayısı 104-90 arası ama aldığım rep 235 buna layık olduğumuz için mi ?

yinede öyle düsünme sen herkesin işine yaricak güzel şeyler paylaşırsan emin ol senin paylasımlarında merakla beklenir Avangers ..

Paylaşıyoruz da emeğe saygı duyan olmadıkça insanın da paylaşası gelmiyor emin ol :) Yani elleri yorulmaz ordaki teşekkür butonuna bassalar veya yorum yazsalar. Ama tanınan üyeler ya da modlar paylaştığında maşallah herkes birden yorum yapıyor ya da teşekkür.

Paylaşıyoruz da emeğe saygı duyan olmadıkça insanın da paylaşası gelmiyor emin ol :) Yani elleri yorulmaz ordaki teşekkür butonuna bassalar veya yorum yazsalar. Ama tanınan üyeler ya da modlar paylaştığında maşallah herkes birden yorum yapıyor ya da teşekkür.
Size en iyi örnek bu arkadaşın açtığı konu 100 küsürlerde ama aldığı rep 70 :D çok fakir durumda yani bu milletle hiç bişey paylaşma daha iyi demi inso ? :D

O tanınan kişi dediklerinden bir zamanlar senin gibiydi kımse tanımıyordu ama [YARARLI KONU]lar aça aça forumda tanınır hale geldiler. :) Yani kımse onları pat diye moderator yapmadı herseyın bı karsılıgı vardır Bukonuyla ılgılı sozude ımzamda bulabılırsın. :)

Çile, yüce hedeflere varmanın ve yüksek neticeler elde etmenin tek yoludur..

O tanınan kişi dediklerinden bir zamanlar senin gibiydi kımse tanımıyordu ama [YARARLI KONU]lar aça aça forumda tanınır hale geldiler. :) Yani kımse onları pat diye moderator yapmadı herseyın bı karsılıgı vardır Bukonuyla ılgılı sozude ımzamda bulabılırsın. :)

Çile, yüce hedeflere varmanın ve yüksek neticeler elde etmenin tek yoludur..

Sende aynısını söylüyosun :D bunu 3'tür söylüyorum sanada söyliyeyim Bak şimdi ben Bir konu açsam Ama Cs için mükemmel olsa en az 300 kişi baksa ve aldığım rep burdan tahmini olarak 150 olsa sence benim bu işte ne kadar rep almam lazım :D birde bunu sen denesen ? ozaman kaç rep alırsın !!

Geri