Ben Sana Bi Modluk Aldırım Görürsün Valienteyi Tanımıyorum.Git Kendisine Sor Tanıyormuymuş Beni.Ban Yemek İstiyosun İllaha.evet okan valientenin arkdasıdır modlugu alınmasını talep ediyoruz hep onun çıkarını korur işler yapıyor
Ben Sana Bi Modluk Aldırım Görürsün Valienteyi Tanımıyorum.Git Kendisine Sor Tanıyormuymuş Beni.Ban Yemek İstiyosun İllaha.
Lan Çocuk Benim Azımı Bozdurma Git Kumla Oyna Lan sen Velet Tartışmalı Konu Açıyosunuz Artisligini Bize Yapıyosunuz Git Modlugumu Aldırmak İçin Alayına Kadar Şikayet Et Hadi Bekliyom.+ Valiente Ve Teamini Tanıdıgıma Dağir Kanıt Koy Foruma Bana Burda Artislik Yapmayın...editledigin konulara bir bak istersen okan kim için çalsıyosun belli degil nb içinmi valiente içinmi tanımıyormus ufak ada civcivbler yesin senle tartıstıgım içinmi ban yiycem yiyeyim çok korktuk sen modsun diye dogrularmı söylemicem bir konu tartısma olmusa kitle niye editliyosun küfürmü var Realizenin açtıgı konuda editliyosun kimse cevap yazamaz tartısma biter ama herkez neoldugunu görür küfür olmayan şeyi editleyemezsin yada aykırı olan bişeyi nb için çalış valiente için degil diger konularda seni göremiyoruz bukadar çalışkan sadece bu konularda görüyoruz yalansa diger arklar yalan desin ?