~ King Die Peşinden doLanan şahıslar . Bakın bakaLım kimlermiş ne iLe kasıyorLarmıs:@

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jumba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Jumba

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Jumba
Ben Jumba Forumu Seviyorum Herkesi Seviyorum :) Özellikle Serhat Valienteyi Çoook Seviyorum

Edit.# By.0k[A`]n``

Arkadaşlar Tartışmalı Konu Açmayın !

konu kıLıt Msn paylasmak yasaK :/

evet okan valientenin arkdasıdır modlugu alınmasını talep ediyoruz hep onun çıkarını korur işler yapıyor

Lock.#

Şu Forumla Benden Başka İlgilenen mod Yokmu !

Hepsinı okumadım Kardesım ozuR kufurLu yazısını Gormedım :(

SCHWARZKOPF``

evet okan valientenin arkdasıdır modlugu alınmasını talep ediyoruz hep onun çıkarını korur işler yapıyor
Ben Sana Bi Modluk Aldırım Görürsün Valienteyi Tanımıyorum.Git Kendisine Sor Tanıyormuymuş Beni.Ban Yemek İstiyosun İllaha.

Ben Sana Bi Modluk Aldırım Görürsün Valienteyi Tanımıyorum.Git Kendisine Sor Tanıyormuymuş Beni.Ban Yemek İstiyosun İllaha.

editledigin konulara bir bak istersen okan kim için çalsıyosun belli degil nb içinmi valiente içinmi tanımıyormus ufak ada civcivbler yesin senle tartıstıgım içinmi ban yiycem yiyeyim çok korktuk sen modsun diye dogrularmı söylemicem bir konu tartısma olmusa kitle niye editliyosun küfürmü var Realizenin açtıgı konuda editliyosun kimse cevap yazamaz tartısma biter ama herkez neoldugunu görür küfür olmayan şeyi editleyemezsin yada aykırı olan bişeyi nb için çalış valiente için degil diger konularda seni göremiyoruz bukadar çalışkan sadece bu konularda görüyoruz yalansa diger arklar yalan desin ?

editledigin konulara bir bak istersen okan kim için çalsıyosun belli degil nb içinmi valiente içinmi tanımıyormus ufak ada civcivbler yesin senle tartıstıgım içinmi ban yiycem yiyeyim çok korktuk sen modsun diye dogrularmı söylemicem bir konu tartısma olmusa kitle niye editliyosun küfürmü var Realizenin açtıgı konuda editliyosun kimse cevap yazamaz tartısma biter ama herkez neoldugunu görür küfür olmayan şeyi editleyemezsin yada aykırı olan bişeyi nb için çalış valiente için degil diger konularda seni göremiyoruz bukadar çalışkan sadece bu konularda görüyoruz yalansa diger arklar yalan desin ?
Lan Çocuk Benim Azımı Bozdurma Git Kumla Oyna Lan sen Velet Tartışmalı Konu Açıyosunuz Artisligini Bize Yapıyosunuz Git Modlugumu Aldırmak İçin Alayına Kadar Şikayet Et Hadi Bekliyom.+ Valiente Ve Teamini Tanıdıgıma Dağir Kanıt Koy Foruma Bana Burda Artislik Yapmayın...

sen kimsin lan lanlı lunlu konuyosun bebe forumda modsun diyemi bir tafaın kalkıyo senin hee allhın yalakası tartısma konjusuyosa kitlee editleme konuda küfürmü var ? arkdas mod olmsun ama asdam olamamışsın

Adam Olmamamışsın Diye Ayaklar Yapıyor Ya :) Allahımmm Lan Sen Nb Diye Biyer Oldugunu Bilmeden Once Ben Burdaydım Ayık Ol Bekle Ban Geliyor.

+Konu Locked.#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri