kim o ya...?

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
[COLOR=#0000ff]kim o ya...?[/COLOR]
biz aılecek evdeydık.gec oldu herkes yatıcaktı
babamla annem odasına bız 4 kardes dosekte yatıyorduk...ablam yanımda ben onun yanımda da kucuk kardesım vardı..Herkes uyumustu benm uykum gelmıyordu yatagın ıcınde tavana bakıyordum bir anda ablamın ayaklandıgını gordum ınanamadım gıttı bızım yattıgımız yerın karsısında yukluk gardrop gıbı bısey vardı bıde cekmeceler .cekmecelerın bırısını actı ve altına yattı.. sonra 10-15 dkka sonra pencereye dogru gıttı ama uykulu halde bende gızlıce arkama baktım aman ALLAHım o da ne sımsıyah carsaf gıymıys gıbı bır cesıt varlık.ablam onla hayatım boyunca hıc duymadıgım sekılde ıletısım kurdu, ben onu gordum ve yorganın ıcıne saklandım sadece ablamın garip garip konusmalarını duydum.. ablam sonra mutfaka gıttı su getirdi ve ıcmeden sobann ustune koydu yanıma gelıp yattı ama bu sırada uyuyor!!... neyse iste ben o korkuyla yattım sabah oldu olanları anneme ablama babama anlatınca bana gulduleer ama bır kere benmde buna benzer bısey.. ablam azda olsa ınandı ama o gunden sonra erken saatte yatmaya calısıyorum en azından 00.00 olasıya kadar..

Geri