Khardesh`s vs R`Arm`s 0f // Freeque`d Adam Zorladı Ama Aldım :)

1
EXE RANK

Khardesh`s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khardesh`s
Sa arklar. Yine bir kardesh klasiği. Pek farklı bi ws olmadı. Çünkü adam iyi oynuodu. Fakat bu ws benim için önemli. Neden önemli. Çünkü adam 8 3 alırken 10 a 9 a çevirdim :) . Neden yine ismini karaladın derseniz bu nick benim için önemli. Bu nickle milleti ws çağırıyorum. Bundan dolayı görmenizi istemiyorum :) . Sonra herkes gel ws diyip duruyor. Neyse uzatmadan resimleri koyayim.

Adam 8 3 öndeyken

ve Vs Sonucu

qL harici post kasma.

pencil.png
pencil.png

ql ahmet daha fazla vs ss si istiyoruz :) bu gidişle yenmedik adam kalmıcak gibi xD

qeLe by_Nicksiz :D

dsauhadsu kendini king zanneden adama bak ezik adama 9 el vermiş asuhdasuh len ben kingof falan kassaydım ezerdim la o adamı sadhdashuh bi ws atak bana 3d dion ya hltv de koy gör bakalım sana en fazla 2 el weriyorum hadi

bu söyledigim laf sanada qiovinco hadi bakalm sana da en fazla 3 el weriorm :D

Başarılar.

Saolun beyler bu arada 0xi o ws attıqım adam seni 10 a katlar. Salak cevaplar vermeyin. Junior fazla yorum yapma nedenini yazdım oraya bana hava yapmayın tatıldeyim qelim ezim seni hamachi nick degişip hava yapma.şunu anladım aranızda tek adam sanches.

uadhsudahs tipe bak ya allahım şu adama 9 el vermiş beni ezecek var ya artık önüne gelen yeni üyelik alio king oluo birden socl bekliyorum seni tatilden dönüp msn mi eklemezsen adam deilsin sanada şunu söylüyorum socl da sana en fazla 2 el veririm tama m mı bu kadar emin konusuorum

haha murat mıydı isim ? çok konuşma bu adamı cıkarırım karsına el vermez adam nbden değil diye ezik sanma onu.adam yılların vscisi bilmeyenlere duyrulur sadece forumlarda senin gibi millete bulaşmamış ok ? ahmete 3 el verirsin sen ahmet senin eline verir ok? bak sana bi fıkra anlatam... ibrahjm adında biri varmış ve çok pis laf sokuyomus tamam mı ? şimdi birgün bir taksici ve ibrahim adındaki bu genç muhabbet ediyomuş.ibrahim sürekli annem babam doktor olsa doktor annem babam avukat olsa avukat olurdum diyomuş.buna sinirlenen taksici senin annen 0rspu baban p3z3v3nk olsa sen ne olurdun demiş... ~ qioVinco` tk.# demiş ki cs akar nickimi clairvoyance koyarım

ovv hll kardeşim o laf neydi oyle bunun altında kaldı artık cevap yazarsa ayıp olur hhehee xd

kardaşım size tek kelime laf ediyorum ok.. Msn belli özelimde yazıyor tıklarsın sana ip weririm ws atarız koyarız sonucu görürüz bakalım kim king kim ezik hltv de koyarız bide movie yaparız ok.Post atma artık

bak ben bir dk once hard gamerw mac svde iki vs attım birini 9 birini 7 ye mi ne katladım ssleri hazırlıyorum ok ? benle vs atmak istemessin sen başlattın ibo o fıkrayı ondan yazdı qiovincoyu getir yenemmiş haha xd sen ibınun nasıl vs attıgını izledin mi hiç? kac tane ghos7 acan adamı devirdi o 0 hile biliyo musun adam ol aklını alırım

doğru soyluyor konu açıldı bakabilrisin ahmeti hala bebe san sen xD bizimle vs atmak için geçecegin en azs 3o kişi var!

Geri