' Khardesh`s * St- v$ felix-realize-djmix-maho dq

1
EXE RANK

Khardesh`s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khardesh`s
Hayırlı akşamlar NB aiLesi. Uzun zamandır girmiyorum oyuna fakat bazı arkadaşlar çok istedi felix ve realize konusu eski. Fakat ss ler silinmiş. Diğer vs ise 2v2 ydi. Neyse ss lere geçelim.

1. vs
Khardesh`s - MatchLess v$ dJ-mix - Maho < dq > ( Bu vs de kraL nickli arkadaş MatchLess mahodur. qiovinco ibo sananlar var o değildir. Arkadaşlar bizi hiç görmeden çok iyi duvardan vuruyodu ama neyse. Muhammed cfg siz olmasına rağmen iyi kastı. :) )

Ayrıca vs 2o de biter demiştik 25 e uzatmak istiyolar bi de :w00t:

vsakar.jpg

Diğer vs. Olay şu ki o zamanlar qRotesque de oynarken akşam 1o gibi yaklaşık 2-3 ay önce belki daha fazla miLLete Laf atıp daLga geçiyoLardı. Beni de kasarken görmüşler ve reaLize tanjuya laf atınca felix fırladı. Gel vs gel vs xD aL geldim noldu :001_tt2: Daha vs tamamlamadan kaçtı ( İkisi de ) . Maç sw gittik dedim ki tanjuyla vs atıcam sen git. Bana tanju benim hadi gel hadi gel ayağı çekti ve adını tanju yaptı. Neyse

Khardesh`s v$ FeLiX ( Adını değişti. Gel eziyim hesabı. ) İşte 5-1 de aim var diye kendi geçti. Tanjuymuş asdafsdf xD

felixws.jpg

Khardesh`s v$ reaLize

tanjuws.jpg

Bu tanju iLe oLan vs. HLTV den almış olma sebebim beni banLaması xD

Ayrıca ibonun hltv sine ekran diyenler çok oluyodu bu olaya da çözüm getirmiş oldum...

İsteyene hltv de atabilirim. Yüzlerce record um var aradan bulmam çok zor olur ama bulurum.

Fake diye bağırmasınlar şahitlerim de var qRotesque de oynarken. Benim khardesh`s oldugumu da biLiyolardı. Ayrıca sw de adminlikleri de vardı 21.253 te...

Yaklaşık 3 - 5 kere de Rex cLan a çakarken ghost diye banLadıLar :001_tt1:

SizLeri seviyorum...

Kingof botuyum bi sorun mu var :thumbup:

heLaL g@ng@ :D

khardeshs FOREVER qiovince ömür boyu .d:D alayına gider arkadaş sorun mu war ?

Eyv ganga .d

Maho dq ve dj - mix vs sinde frouzhers hava yaparken kaçtı . bunLarı yen diyodu bana xD iLk 1v2 yapıyodum 12 - 10 du o 12 un 5 i de yazı yazarken di .d reziLLik ya xD

ganga bi beni yenemiyosun söyle şunu artık :D:D:D asdmkkashdb :D helal kanka senın hibi king görmedim .:=)

Estağfirullah o sizin şakirtliğiniz mesut abi :D

.d.d sağolasın yeğen :D:D

Eyvallah day1iiii pardon dayının karısı cad1iiiii

gele ganga sen kralsın :D gel vs ?

uff Kanka Ayıp ettin , Yazık Değilmi onlar Biricik Cs'mizin Havalı .g..... Gl Bi daha Yapma Böyle Şeyler .. ((

eLLerine veririm xD sen "adamsın" :)

helal kardesım

Saolasın...

BaşarıLar "kardeş" :D

Geri