~ Khardesh`s < 3|d > vs ~ PanadoL `*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aljfuLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

aljfuLL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
aljfuLL
Gördük kingliğini eski bir vsdir ahmet rahatlıkla çaktı hiç kasmadı ona rağmöen bu oldu :)
panadolvs.jpg

sonra kaçtı...

bu bende çoğu zamandır duruyordu vermemiştim.

saoL aLicik asLında bu bebeye 1 eL nasıL verdik ya xD

qoLd MSn verımrısn?

Ahmet kink :D

Başarılar kanka :D Tam Gaz devàm :D

7 biraz az değil mi :D

en az 10 olsaydı bari :D

Başarılar Ahmet :)

:D:D Tebrikler haha süper kaç ay öncesinin sssi bide gelmiş kaçtı diyor yazık ya :S Vallahi yazık ulan tamam yenildik insan bide kaçtı diye yalan atıyor sen çıktın gittin :D Yenilebilirim sorun mu her yenilen bişi mi oluyo senide biliyoz be ahmet 14 15 yaşında bebesin bana artistlik yapyıon bide neymiş 20 yaşındaymış :D:D Bebe diyo bide qweqw :D

Başarılar Ahmet :)

SaoLasın beko.

:D:D Tebrikler haha süper kaç ay öncesinin sssi bide gelmiş kaçtı diyor yazık ya :S Vallahi yazık ulan tamam yenildik insan bide kaçtı diye yalan atıyor sen çıktın gittin :D Yenilebilirim sorun mu her yenilen bişi mi oluyo senide biliyoz be ahmet 14 15 yaşında bebesin bana artistlik yapyıon bide neymiş 20 yaşındaymış :D:D Bebe diyo bide qweqw :D

:D iyi biLiyomuşun devam et.

^^^^^

Kafa yorma sen ahmet bi oyun için böyle şeyler yapıyosun ya salla. Muhattapım değilsin gözümde küçüksün sen heh.

Kafa yorma sen ahmet bi oyun için böyle şeyler yapıyosun ya salla. Muhattapım değilsin gözümde küçüksün sen heh.

Afferin sana :) kim bana küfretmişti bi hatırLa bakaLım. Küçük çocuklarsınız söver söversiniz 1 gün sonra naber knk hiç hatırLamassınız dün ne yaptığınızı.

Zafere Giden Yol Bu Çile Kutsal qweqwe :D

Geri