Kullanıcı










- Katılım
- 6 Kas 2010
- Mesajlar
- 28,252
- Beğeniler
- 0
- Favori Oyun
- Meslek
- Discord
- İsim


Et yerine diğer gıdalardan alınan [COLOR=#7e0b2b]Protein,[/COLOR] özellikle menopoz sonrasında [COLOR=#7e0b2b]kadın[/COLOR]larda oluşabilecek kemik kayıplarını önlüyor
Amerikalı bilim adamları, et yerine diğer gıdalardan alınan [COLOR=#7e0b2b]Proteinin[/COLOR] çoğaltılması [COLOR=#7e0b2b]ile[/COLOR] kemik kaybıve kalça kırılmasının önlenebildiğini açıkladı.
California üniversitesi bilim adamları, yaş ortalaması 65 olan 1035 kadın arasında araştırma yaptı.
Etten alınan [COLOR=#7e0b2b]Proteini[/COLOR] azaltarak, soya fasulyesi, hububatlar, fıstık türü yiyecekler [COLOR=#7e0b2b]ve[/COLOR] baklagillerden [COLOR=#7e0b2b]Protein[/COLOR]almaya [COLOR=#7e0b2b]ağırlık[/COLOR] veren kadınlarda kemik kaybıve kalça kırılması riskinin azaldığı saptandı.
Amerikalı bilim adamları, et yerine diğer gıdalardan alınan [COLOR=#7e0b2b]Proteinin[/COLOR] çoğaltılması [COLOR=#7e0b2b]ile[/COLOR] kemik kaybıve kalça kırılmasının önlenebildiğini açıkladı.
California üniversitesi bilim adamları, yaş ortalaması 65 olan 1035 kadın arasında araştırma yaptı.
Etten alınan [COLOR=#7e0b2b]Proteini[/COLOR] azaltarak, soya fasulyesi, hububatlar, fıstık türü yiyecekler [COLOR=#7e0b2b]ve[/COLOR] baklagillerden [COLOR=#7e0b2b]Protein[/COLOR]almaya [COLOR=#7e0b2b]ağırlık[/COLOR] veren kadınlarda kemik kaybıve kalça kırılması riskinin azaldığı saptandı.
