`keLes.# 4away. kelesx.rc si Netbilgininde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan f1raTo6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

f1raTo6

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
f1raTo6
biLiyoz seni :) sen 1.3o saat küfretme dediğimiz haLde küfreden mustafa ya hava yapıp tekrar yeniLen fıratsın dimi :) bi de ibonun maçta katladığı ona ghost diyen xD

Paylaşım için teşekkürler.

ctrl c+ctrl v bu da xD

ha evet ahmet biraz önce mustye demişti hatırlıyorum vs atmışınız mustafa ezmiş diye bir şey duydum doğru mudur acaba?he bir de bana ghos7 diyen 3-5 çaulcudan birisin galiba?

sadsadadas wqeqweqw çocuk aklı işte

ewt musty den ss alam koyammı ? daLgasına atmıştır ama yine de bilmem yani siz karar verirsiniz :)

:D hala çocuk diyo bırak ahmet ya maçta anca ghos7 diyip söver mal hltv sokmayı bilmiyo soksa nolur duvardan mı vurdum hep karşıma cıktınız nasıl hile olsun :S ne adamlar var bir de ghos7 diyip direk anneden dalıyolar :D koç büyü de geL ;) gördük vs kabiliyetini mustafa gösterdi sana bi güzeL :)

ibo & ahmet sırada ben warım daha benim ghost movieyemi yapcaklar king jok3rle xD araya kaynak yapmayın lutfen adamların işi başından aşkın xD daha ben ve siz warsınız xD

koptum uqraştıqımız insanlara bak ya xD

Firat bırak bu coluk çocuklarla ugrasma :D

ugrasmıorum zaten birader kıskanıyolar çekemiyolar :D :D

:D qweqwe nooba bak çekemiyor diyo hala maçta anamaa küfredip ghos7 diye anırıp üzerine de duvar izliyosun oç demeniz(realize frouzhers sen ve 2 mal daha :D ) ki duvardan 1 kişi vurmadım bakarak çıkmadım xdduvar izliyorsam kanıtla ;) noobs..!

La bu forumda herkes bizi kıskanır da biz herkesLe daLga geçiyoruz xD anLıyacak kadar zekaNız yok yaşınıZ beLLi. bi adama maçtan sonra ghost diye sövüp sövüp gelip sonra buraya artislik peşindesin bırak bu işLeri selfuck beLeş otur çöm ağLa :)

kardeş uploaddan indirmeye çalışırken guide opendns diye site çıkıyor başka siteye upload etsen olmazmı yaa

olur 2 dk bekle

saolasınn kardeşş
:drool:

Denemistim haRbi cfg fırat sizde deneyin arkadaslar :) beqenmezsenız adam deyılım :D xqweqwe

Geri