Kelepçe gibi

10
EXE RANK

By.BuRkay

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
By.BuRkay
Karagöz baş yararmış da ceremesini Hacivat çekermiş ya o hesap. Fenerbahçe dökülüyor, çevremdeki herkes benimle dalga geçip kafa buluyor. Hafta içinde söyledikleri bir yana dün geceki maç esnasında kum torbası ettiler beni. Öyle şeyler buluyorlar ki ne yapsam lafların altından kalkmıyorum. Bir dinleyin görün: - Savaş Bey senin bu takımın var ya - Ne olmuş? - Kolektif oynamakta muhteşemmişler meğer - !!!!!!! - Grup halinde çok iyilermiş - Ayıp oluyor ama özel hayata girmeyin - Çok iyi grup yapıyorlar dedik, sen fesatsan biz napalım? - Ne manada söylediğinizi anlamadım mı sandınız. Hem siz hiç genç olmadınız mı? - Böyle gençlik bizde nerdeee? - Yalandır, iftiradır, tezgâhtır - Tabii tabii. Bak kelepçelerini otelde unutunca bir türlü kilitleyemiyorlar Ankaragücü forvetlerini - Belden aşağı vurmak yakışmıyor size - He he heee!. Belden aşağı vuranlara söyle sen onu - Bak golü attık işte. Alex affetmedi. Susun artık da Fener'i izleyin - Fener'i izlemek isterdik ama nereden bulalım takip teknesini. Deniz taksi mi kiralayalım.

Geri