Keita'ya özel koruma

1
EXE RANK

sc]-[aßeL `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sc]-[aßeL `
Sarı-Kırmızılı yönetim Afrika Kupası'nda oynayacak olan Keita'nın kılına zarar gelmemesi için Angola'ya 2 özel koruma gönderdi. Bu kişiler star oyuncuyu gece gündüz gölge gibi izleyecek
Galatasaray'dan Keita seferberliği... Sarı- Kırmızılı yönetim Togo Milli Takımı'ndan 4 oyuncunun Angola sınırında saldırıya uğrayarak öldürülmesinden sonra Afrika Kupası'nda forma giyecek Fildişili oyuncu Keita için özel koruma tutulmasını kararlaştırdı. Keita yönetimin yaptığı geri dön çağrısına olumsuz karar verip Afrika Kupası'nda oynayacağını söyleyince Galatasaray yıldız oyuncu için özel tedbir aldı.

TIPKI DROGBA GİBİ

Chelsea'nin Fildişili oyuncu Drogba için özel koruma tutmasını örnek alan Galatasaray Yönetimi, Keita için özel yetiştirilmiş 2 özel güvenlik görevlisini Angola'ya gönderdi. 2 görevli Keita'yı 24 saat adım adım takip ederek kılına zarar gelmemesi için mesai harcayacak. Fildişi Milli Takımı'nın şampiyonadan ayrılacağı güne kadar burada kalacak olan 2 özel koruma Keita'yı İstanbul'a dönerken de yalnız bırakmayacak.

Geri