17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
MALZEMELER
1 kg kayısı püresi
200 gr kaymak
7 yaprak jelatin
2 kahve fincanı foz şeker
100 gr krem şanti
HAZIRLANIŞI
Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın. Jelatini eriterek sıcak kayısı püresine yedirin. Karışımı kalıplara dökün.
Jölenin ortasına bir krema torbası yardımı ile kaymak ve şanti sıkın. Kaymaklı jöleleri buzdolabında 30 dakika dinlendirip istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.
1 kg kayısı püresi
200 gr kaymak
7 yaprak jelatin
2 kahve fincanı foz şeker
100 gr krem şanti
HAZIRLANIŞI
Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın. Jelatini eriterek sıcak kayısı püresine yedirin. Karışımı kalıplara dökün.
Jölenin ortasına bir krema torbası yardımı ile kaymak ve şanti sıkın. Kaymaklı jöleleri buzdolabında 30 dakika dinlendirip istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.