17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1 kg. orta yağlı kuşbaşı kuzu eti
- 1 su bardağı su
- 1/2 çorba kaşığı tuz
- 125 gr. margarin
Süre:60 dk - 5 Kişilik
Yapılışı
1 kg. kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım çorba kaşığı tuzla karıştırın. Eti kavuracağınız tencereye 125 gr. margarini alın. Tuzladığınız eti tencereye koyun. 1 su bardağı suyu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp, etler suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirin. Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapın.
- 1 kg. orta yağlı kuşbaşı kuzu eti
- 1 su bardağı su
- 1/2 çorba kaşığı tuz
- 125 gr. margarin
Süre:60 dk - 5 Kişilik
Yapılışı
1 kg. kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım çorba kaşığı tuzla karıştırın. Eti kavuracağınız tencereye 125 gr. margarini alın. Tuzladığınız eti tencereye koyun. 1 su bardağı suyu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp, etler suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirin. Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapın.