Kavurma Tarifi

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
23 Ağu 2012
Mesajlar
3,549
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
`~DeathGate~`
[attachment=o3145]

yemek_tarifinin_malzemeleri.jpg

  • Yarım kilo yağsız ya da az yağlı et (tercihe göre)
  • 2 orta boy soğan
  • 4-5 yeşil biber
  • Tuz, karabiber
  • Sıvı yağ
yemek_tarifi_hazirlanisi.png

Etler tavla zarı büyüklüğünde doğranır. Orta ateşli ocağa konur. Suyunu çekene kadar karıştırılır. Sonra yağ eklenir etler biraz da yağla kavrulur. Ardından ince ince doğranmış soğan ve biberler eklenir. Tuz ve karabiber eklenir. Pişince servis edilir.
[attachment=o3146]
 
Geri
Üst