3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o3145]
Etler tavla zarı büyüklüğünde doğranır. Orta ateşli ocağa konur. Suyunu çekene kadar karıştırılır. Sonra yağ eklenir etler biraz da yağla kavrulur. Ardından ince ince doğranmış soğan ve biberler eklenir. Tuz ve karabiber eklenir. Pişince servis edilir.
[attachment=o3146]

- Yarım kilo yağsız ya da az yağlı et (tercihe göre)
- 2 orta boy soğan
- 4-5 yeşil biber
- Tuz, karabiber
- Sıvı yağ

Etler tavla zarı büyüklüğünde doğranır. Orta ateşli ocağa konur. Suyunu çekene kadar karıştırılır. Sonra yağ eklenir etler biraz da yağla kavrulur. Ardından ince ince doğranmış soğan ve biberler eklenir. Tuz ve karabiber eklenir. Pişince servis edilir.
[attachment=o3146]