Kavak Yellerinde Neler Oluorr

5
EXE RANK

`~fRedoRe.~ x]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~fRedoRe.~ x]
arkadaşlar 15-05-2010 tarihindeki kavak Yellerinde Aslıyı Efe Aradı İnanamadım Efenin Dönüceğini Biliyordum Ama Böyle Olucağını Tahmın Edemedım P:P Brawoo Yönetmen :P &YazaR :D:D

kardesim o bir komplo.. burak warya minenin eski kocası o ayarladı hepsini ben öyle tahmin ediyorum... acı cektirmek için böyle bi şey yaptılar.

Hepsi Oyun oLabilir Ama Peki Efenin Aslıya Yaptıgı ŞeyLeri Ozur diLemek için Yaptıgı Şeyleri Mine Nerden Bilecek qi ? Efeden Baskası biLmior
Efe Birini Ayarladı Herşeyi Ona Yaptırtıp oRtaya cıkacak :=)

seçkin katılıorum arkadaşım :D

bu hafta ortaya çıkarsa :D öğreniriz aslıda tel.rehberinde silmemiş efeyi :D

Silmez Tabi :D:D orjinaL Adam :D

6 sene 0nce oLmü$ adamı haLa rehberden siLmemi$ i$e bak ; DD

Sezon finaLi güzeLdi ! Deniz ve Mine'den biri tüneLde oLecek ve Efe gerı donecek !

6 sene deqıL fazla uctu :D 3-4 sene. ;;)

Büyük İhtimaL Mine Ölür. oda qüzeldi be :D yada hıc bırı olmez burağı takıp eden 1 kız vardı onları kurtarır :D

6 sene deqıL fazla uctu :D 3-4 sene. ;;)

Büyük İhtimaL Mine Ölür. oda qüzeldi be :D yada hıc bırı olmez burağı takıp eden 1 kız vardı onları kurtarır :D

yok yok onlarda ölmez gibime geliyo onu bırak efede geri dönüyo aslı kimin olacak :D:D:D kardeş payı :D

yok yok onlarda ölmez gibime geliyo onu bırak efede geri dönüyo aslı kimin olacak :D:D:D kardeş payı :D

ya Efe Dönsünde Aslı Kımın Olursa oLsun ağzı Yamuk Ya adamın :D:D biLerek yapıor herhalde :D

eskıden izliyordumda şimdi çok izlemiyorum. ama nasıl oluyor efe ölmedimi nasıl gelior la :) böyle bişimi var. :G

Pylşm İçin Ty İşime Yaradı

Geri