17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı

[h=1]Kartal'da yönetim parçalandı
[/h]Beşiktaş'ta son icra kurulu toplantısından sonra Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu'nun malî işler sorumluluğunu bırakması, Siyah-Beyazlı yönetimin içindeki krizi su yüzüne çıkardı.
"Başkan Yıldırım Demirören 5 kişiyle kulübü yönetiyor" iddiaları, Soğancıoğlu'nun görevinden istifa etmesi ile daha da doğrulandı. Son seçimi kazanan Yıldırım Demirören'in yönetimi altı ay sonra çatırdamaya başladı. Kongre'nin seçtiği yöneticiler, çeşitli nedenler ileri sürerek görevlerini bıraktı. Yönetim kurulu üyelikleri devam etmiş olsa da aktif olarak üstlendikleri işleri yürütmemeyitercih etti.
İlk olarak İzmir kökenli yönetici Emin Önal toplantılara gelmemeye başladı. Önal, Futbol Komitesi'nde yer almama sebebiyle yönetimle arasına mesafe koydu. Azeri işadamı Mubariz Marnsimov'un yönetime önerdiği ve Beşiktaş TV'nin açılmasında önemli rol oynayan Alaattin Aykaç da toplantılara çok fazla iştirak etmedi. Aykaç, işlerinden dolayı mazeret sundu.
Ancak Aykaç'ın, Mansimov'un vaat ettiği yıldız oyuncu transferinde kendisine danışılmamasının kopukluğun baş nedeni olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş forma ve ürünlerinin satılmasında büyük çaba gösteren Hakan Aksoy ise yakınlarına teminat mektupsuz kartal yuvası açtırdığı iddiası ile ayrılık yaşadı.
Bunun yönetim içinde farklı şekillerde konuşulması Aksoy'u yönetimden soğuttu ve yönetimle irtibatını azami seviyeye çekti.