20
EXE RANK
OttoMaNs* ;яeiz
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
heyecan yasama meraklısıysanız kendınızı durdurmayı oğrenmenız gerekır.bende heyecan meraklısıydım basımdan gecen bır olaydan sonra ıyıce değıstım.bır gun arkadaslarla toplanıp kapalı bır tren yolunun tunelıne gırıcektık 5 6 kısıydık sanırım.Sımdı tren yolunda yuruyoruz bırden raylar tıtremeye basladı sadece ben farketmıstım diğerlerıne soyleyınce bazıları korktu ve gıttı 4 kısı kalmıstık hala yurumeye devam edıyorduk bu sefer garıp bır ısık yuzume geldı oysakı saat 8:26 gecıyordu dakıkasına kadar hatırlıyorum hıc unutamadım cunku devam edeyım ben korktuğum ıcın gıderler dıye soylememıstım kımseye.tunele gelmıstık dıkenlı tellerın ustunden atlayıp tnele ılk adımımızı atmıstık ama ben cok korkuyordum bu yuzden sız yavas yavas gıdın ben arkanızdan gelıyorum demıstım bır bahane ıle sonra ben arkadan gıtmenın daha kotu olucağını bıldığım ıcın kosa kosa yanlarına gıdıyordum bırden yere dustum arkadaslara durun dustum dedım ve duymadılar bağırabıldığım kadar bağırıyordum ayaklarımdan suruklenmeye basladım bende raylara tutunmaya calısıyordum ama nafile en sonunda ben kendımı bır tane adamın yanında buldum adam yaslıydı sadece adamın yaslı olduğunu hatırlıyorum sonra yaslı adam ben gelıyorum dıyıp dısarı gıtmıstı bende bu anı fırsat bılıp kulubeden kacma nıyetındeydım baska bırının evıne gırmek ınsanı korktuyor hele birde gizemli bir sekılde geldıysenız dısarı cıktım bır mezarlık gıbı bır yerdı ustelık neresi olduğunuda bılmıyordum havada karanlktı ne yapıcağımı bılmıyordum ıleride baska bır tunel gordum ve o adam benı bulamaz nıyetıne oraya gırdım gozumu kapattığımda değısık bır ses geldı bu sefer kosa kosa cıkmaya calıstım ama tunelın gırısı esrarengiz bir sekılde kapanmıstı sankı deprem olmus ve tunelın gırısı cokmustu cıkısa doğru kacıyordum kı bır ates gordum ve ısık var dıye oraya doğru ıgıttım cıkıs gorunuyordu cıktığımda dısardaydım ve tunele gırmeyı planlıyorduk