Karabük'te sakat raporu.

20
EXE RANK

` La[S]T.# ~ @FENA ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Kardemir Karabükspor hafta sonu evinde karşılaşacağı Sivasspor maçına tesislerinde hazırlanıyor. Teknik direktör Yücel İldiz, yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını, centilmence bir lig ve güzel maçlar olmasını dileyerek, "Yeni sezonda iyi şeyler yapmak istiyoruz. Pazar günü sahamızda ilk maçımızı oynayacağız. Gerçekten lig bu sezon zorlu başlayacak. Her takım iyi başlamak ister. Sahamızda oynuyoruz ve kazanarak başlamak istiyoruz" dedi.Sivasspor'un geçtiğimiz sezon zorlu günler yaşadığını, ancak ligin sonlarına doğru rahatladığını hatırlatan İldiz, "Bu sene daha tedbirli transferler yaptılar. Bu ligde her takım, her takımı yenebilir diye düşünüyorum. Sahamızda oynuyoruz. Eksiklerimizi hafta sonuna kadar en az seviyeye indirerek seyircimizin de desteğiyle kazanarak başlamak istiyoruz" diye konuştu. İldiz şu anda 4-5 oyuncularının sakat olduğunu belirterek, şöyle konuştu:"Sezon açılışında Boluspor ile yaptığımız maçta maalesef Erkan ve Hamza sakatlandılar. Hafta içersindeki antrenmanda Tomiç bileğinden sakatlandı. Sinan'ın sakatlığı devam ediyor. Şenol ise yeni bizimle çalışmalara başladı. Nikoliç'in ise hafif bir sakatlığı var. Hafta sonu hangisi hazır hale gelir bilemiyorum ama şunu iyi biliyorum; sahaya hangi kadro ile çıkarsak çıkalım, sezona iyi başlangıç yapmak istiyoruz."​

Geri