Karabükspor'da futbolcular göz dolduruyor

20
EXE RANK

` La[S]T.# ~ @FENA ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Kardemir Karabükspor'un antrenman maçında futbolcular ağları havalandırırken, Shelton bir gol atıp, iki golün pasını verdi.

Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor'un as takımı ile yedek takımı, Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda antrenman maçında karşı karşıya geldi. As takım, yedek takımı 3-2 yenerken, bir gol atan ve iki golün asistini yapan Shelton, hocasına Sivasspor maçına hazır olduğunun mesajını verdi. As takımın diğer gollerini Mehmet Batdal ve Ahmet atarken, yedek takımın golleri ise İlhan ve Mehmet Çakır'dan geldi.

Geçtiğimiz sezonki iskelet kadrolarını hemen hemen muhafaza ettiklerini belirten basın sözcüsü Ziya Alak, "Giden arkadaşlarımızın yerine yeni arkadaşlar alarak güçlenme yoluna gittik. İnşallah bu transferler tutar ve onları aratmaz. Lige 3 puanla başlamak zorundayız. Takımımızın 3 puan alacağına inanıyorum. Ben ve yönetim kurulumumuz nasıl inanıyorsa, futbolcularımız ve teknik ekibimiz de inanıyor. Futbolcularımız ve hocamızla konuştuğumuzda maça iyi konsantre olduklarını ve sahadan 3 puanla ayrılacağımızı ifade ediyorlar" dedi.

Geri